Zilverzacht (praktijk gestopt sedert januari 2023)


Steenakker 116 9000 Gent

Over Zilverzacht (praktijk gestopt sedert januari 2023)

Waarom is Zilverzacht de beste keuze voor jou?

De masseur heeft een opleiding massagetherapeut gevolgd en volgt regelmatig bijscholingen. Naast deze opleidingen heeft de masseur ook een ruime ervaring in het sociaal werk. Ook voor een sportmassage kunt u bij ons terecht. De masseur is een fervent sporter. We hebben een uitgebreid gamma aan massageproducten (die we niet verkopen). De massagepraktijk is ook geopend in het weekend.

Meer over Zilverzacht:

We bieden diverse massages op maat aan. Ook met een doktersverslag kunt u bij ons terecht. We willen massages zoveel mogelijk op maat aanbieden. Discretie staat bij ons zeer hoog aangeschreven.  Zilverzacht werkt onder Verenigde Producties vzw. (BE 0896 755 397). Massages zijn steeds op afspraak. 

Wat kan Zilverzacht je bieden?

De massages zijn gestoeld op de principes van de Zweedse massage. Dit is een laagdrempelige wijze van masseren. Er wordt niet gewerkt met drukpunten. De nadruk ligt op relaxerende massages. Je kunt bij ons ook terecht voor een massagebon. 

Wie gingen je voor?

We hebben een divers cliënteel. Een aantal klanten reizen langer dan een uur naar ons voor hun massage bij Zilverzacht. We vinden het belangrijk dat de klant zich goed voelt bij een massage. Om zo laagdrempelig mogelijk te zijn, zijn we soms ook geopend in het weekend. Klanten dienen wel steeds op afspraak te komen.

Foto's

Massagekamer
Masseur
Facebookpagina

Zilverzacht (praktijk gestopt sedert januari 2023) in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Therapeutische massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Artikelen

Ga zelf aan de slag met Zweedse massage

Door de corona-crisis kunnen de professionele massagetherapeuten momenteel geen massages aanbieden. Dit belet echter niet dat je je partner kan verwennen met een massage. In dit artikel geef ik een aantal...

Onze locatie

Logo Zilverzacht (praktijk gestopt sedert januari 2023)

Zilverzacht (praktijk gestopt sedert januari 2023)

Zilverzacht (praktijk gestopt sedert januari 2023)


Steenakker 116 9000 Gent