Zenzini, massagetherapie, Reiki en coaching


Overrepenstraat 53 3700 Tongeren
0471284702 Klik om te bellen

Over Zenzini, massagetherapie, Reiki en coaching

Zenzini, massagetherapie, Reiki en coaching voor lichaam, geest en ziel.

Zenzini is een praktijk voor massage, Reiki en coaching in Tongeren (Overrepen) Ik streef ernaar positieve energie over te brengen in mijn massages , coaching en in de Reiki behandelingen, zodat je zelf de kracht hervindt om te werken aan je eigen welzijn. Het aanbod bij Zenzini bestaat uit de Hawaiiaans geïnspireerde Kahuna massage, zwangerschapsmassage, energetische massages, Reiki behandelingen, en coaching of begeleidingsgesprekken.

Meer over Zenzini:

Hallo, ik ben Sofie, vroedvrouw,leerkracht, seksuoloog, Reiki master, Kahuna Bodyworker en massagetherapeut. In de naam van mijn praktijk 'Zenzini' zit het woord 'zen'. De kern van Zen is concentratie en aandacht. Wanneer ik met mensen werk is het mijn doel en missie om steeds volledig op hun welzijn gefocust te zijn en me af te stemmen op wat ze op dat moment nodig hebben. Zen betekent ook zoeken naar wijsheid en stilte in jezelf. Pas in de stilte kan je helen, kan je jezelf beter leren kennen en veranderen wat jou niet meer dient. 'Zini' benadrukt het speelse, het genieten van tijd voor jezelf. 

Massage is een uitnodiging om te luisteren naar jezelf en de taal te leren verstaan die jouw lichaam spreekt. Massage kan een bijzonder effectieve aanvulling zijn naast alle andere vormen van therapie en begeleiding. Massage kan je terug in contact brengen met de wijsheid van je eigen lichaam als je dat contact even kwijt was door bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, ziekte of depressie.

In mijn coaching/begeleiding wil ik graag helpen om jouw schatkist te vullen met nieuwe inzichten en positieve gedachten. ik wil je stimuleren om gaandeweg het begeleidingsproces zelf actief deel te nemen aan het sturen van je leven in die richting die voor jou waardevol en verrijkend is.

Afspraken via mail: info@zenzini.be of via telefoon 0471/28 47 02  Ik werk enkel op afspraak.

Bekijk de website www.zenzini.be voor meer informatie.

Foto's

Zenzini, massagetherapie, Reiki en coaching in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
HOLISTISCHE MASSAGE
Intuïtieve massage
Kindermassage
Lomi lomi
Ontspanningsmassage
Reiki
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Therapeutische massage
Zorgmassage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Zenzini, massagetherapie, Reiki en coaching


Overrepenstraat 53 3700 Tongeren
0471284702 Klik om te bellen