Zensence


Bevrijdingslaan 66 9200 Appels
0496521242 Klik om te bellen

Over Zensence

Wij, Bettina en Jan, bieden massages gebaseerd op traditionele rituelen & massagetechnieken gecombineerd met moderne Westerse en Oosterse behandelmethodes,
gericht op het gevoel van ontspanning & balans.

Ons aanbod.

1. Voetreflextherapie:
De voeten, waaraan zo weinig aandacht wordt besteed, zijn een verbazingwekkende, doeltreffende locatie om lichaam en geest te ontspannen en te harmoniseren. Voetreflexologie is één van de krachtigste natuurlijke therapieën om de stress en de spanningen van het moderne leven te bestrijden. De methode is gemakkelijk in gebruik en werkt zeer ontspannend. Pluspunt bij deze massagevorm is ook dat je niet uit de kleren moet, je kunt dus zonder schroom naar een therapeut toe. Of u nu spanningen in de schouder of rug wil verhelpen, uw immuniteit wil versterken of iets wil doen aan die vervelende hoofdpijn, de juiste massage van de voetreflexzones versterkt de zelfgenezende krachten van ons lichaam. Massage van de voeten heeft dan ook een gunstige invloed op de hele mens. Een behandeling start met een weldoend voetbadje en een kort intake gesprek. Nadien kan men zich verwachten aan een krachtige drukpuntmassage op beide voeten waarbij de ervaren therapeut(e) de relatie tussen het lichaam en de overeenstemmende zones op de voeten kent en zo een duidelijk beeld van je lichaamsconditie krijgt. Een verstoring in het energetisch systeem (=ziekte) is immers voelbaar aan de huidtonus. De therapeut(e) zal via drukpuntmassage de energiestroom stimuleren of reguleren waardoor het lichaam zich geleidelijk gaat herstellen. Resultaat, men voelt zich vitaal, opgewekt en ontspannen en men ervaart hierdoor meer levensvreugde.

Voetreflex (duur 60 min) € 50

2. Ontspannende shiatsumassage:
Shiatsu is een nieuwe benaming voor de oudste vorm van geneeskunde ter wereld. Genezen door middel van je handen. Bij Shiatsu oefent de therapeut druk uit met zijn handen, handpalmen, vingers, duimen, elleboog, knie, voeten, … om zodoende de natuurlijke, inwendige lichaamsenergie te herstellen, ziekte te bestrijden en gezondheid te bewerkstelligen. De massage zelf, die op een speciaal daarvoor voorziene futon gebeurt, bestrijdt geen ziekten maar stimuleert of wekt de zelfgenezende krachten in het lichaam op en grijpt indirect in op eventuele symptomen. Shiatsu is dan ook ideaal geschikt voor mensen die last hebben van beschavingsproblemen, druk stresserend leven, last van slapeloosheid, hartklachten, stramheid of allerlei spanningen. In situaties waarin emotionele factoren of stress een onderliggende factor zijn, is Shiatsu zeer effectief. Shiatsu wordt uitgevoerd OP KLEDING. Ideaal is lichtere kleding zoals een joggingbroek en T-shirt

Volledig lichaam (duur 60 min) € 60

3. Ontspanningsmassage:
De ontspannende lichaamsmassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Het lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. De massage kan rustig en zacht of juist wat intensiever worden uitgevoerd. Hierbij kan je zelf aangeven waar je behoefte aan hebt. Dankzij onze op maat gemaakte kwaliteitsoliën geeft deze massage een ongekend gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest. Een fantastische en doeltreffende manier om even tot rust te komen. De massage zorgt tevens voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress: u ervaart volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Volledig lichaam (duur 60 min) € 60

4. Duo-ontspanningsmassage:
Duo massages zijn het handelsmerk van ZenSence. De massage verloopt helemaal simultaan en wordt uitgevoerd door twee ervaren massagetherapeuten. Uw partner, vriend(in) of collega krijgt tegelijk met u een massage. De twee massagetafels staan bij elkaar in één ruimte om een optimale sfeer te garanderen. Rust en ontspanning voor u beiden met na afloop een lekker glaasje cava. Een ideaal cadeau of verwennerijtje waar nadien met veel plezier op teruggekeken zal worden.

Volledig lichaam (duur 60 min) € 110 voor 2 personen

Huisregels. 
Om de behandelingen voor u en ons prettig te laten verlopen zijn hier wat “spelregels” op een rijtje gezet.
• De slip wordt steeds aangehouden.
• Behandelingen komen nooit in de plaats van een doktersbehandeling.
• Bij verhindering graag uiterlijk 24 uur voor de afspraak afbellen.
• Betaling is contant na afloop van de behandeling ( geen Bancontact).
• Wijzigingen in aanbod en prijs zijn voorbehouden.

Foto's

Zensence in het kort

Soort(en) massage

Babymassage
Duo-massage
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Therapeutische massage
Voetreflexmassage
Zorgmassage
Zorgmassage voor kankerpatiënten
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Onze locatie

Zensence


Bevrijdingslaan 66 9200 Appels
0496521242 Klik om te bellen