yuna wellness


Kardinaalstraat 37 8510 Marke
+32474040876 Klik om te bellen

Over yuna wellness

Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust. We maken dit mogelijk aan de hand van ons warm ingericht wellnesscenter met infraroodsauna (korte- en langegolf), Finse massieve sauna met geurtherapie, fraai betegeld Turks stoombad met geurtherapie, rustruimte met kleurentherapie, buiten opgesteld watermassagebad en verwarmd binnenzwembad met unieke wandschildering.

Het center is groot genoeg om tot acht personen op een comfortabele manier te ontvangen. Ideaal dus voor een vrijgezellenavond of een verjaardagsfeestje...U kan ook verschillende massages krijgen bij Yuna Wellness. Zij het alleen of met twee personen (duomassage). De massages kunnen apart genomen worden of bvb. samen met een verblijf in het badhuis.

Uniek in België is ons floating center. Hier kan u kennis maken met het ‘floaten’, waarbij u drijvend in een verwarmd open betegeld zoutbad, weg van alle storende elementen, lichaam en geest volledig tot rust kan laten komen. Kom het uitproberen !Daarnaast biedt onze infraroodtunnelsauna u de gelegenheid om uw lichaam te ontgiften en te reactiveren. Deze sauna is een eenpersoonssauna waar u altijd alleen in ligt.

Voor dit alles kunt U steeds cadeaubonnen verkrijgen ofwel in de zaak ofwel online (online bestelling, betaling verkrijgen van de cadeaubon).

In alles wat wij u aanbieden, passen wij onze visie toe: essentieel herbronnen door eliminatie van overbodige complexiteit en herwaardering van de kwaliteit van de basisbehoeften.

yuna wellness in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedamassage
Hot Stone massage
Japanse Gezichtsmassage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Voetreflexmassage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Onze locatie

yuna wellness


Kardinaalstraat 37 8510 Marke
+32474040876 Klik om te bellen