Yumeiho Belgium


Houtestraat 7 2811 Hombeek
0468 59 76 91 Klik om te bellen

Over Yumeiho Belgium

Yumeiho® is een therapeutische methode die is gebaseerd op handmatige acties die op het hele menselijk lichaam worden uitgevoerd om de gezondheidstoestand te behouden of te verbeteren; omvat ongeveer 100 manoeuvres die worden uitgevoerd op het hele lichaam van de patiënt.

Yumeiho® Therapie is een geavanceerd lichaamswerksysteem waarin diepe weefseltherapie is geïntegreerd met zachte gewrichtsmanipulatie en passieve gymnastiek. Yumeiho® Therapie richt zich effectief op het uitlijnen van het hele lichaam en de techniek van het balanceren van gewrichten die geweldige resultaten kunnen opleveren voor patiënten met musculoskeletale pijn.

De missie van Yumeiho® België wil het welzijn van mensen bevorderen door toegankelijke Yumeiho-therapie van hoge kwaliteit te bieden aan mensen van alle leeftijden, gebruikmakend van een servicesysteem dat de nadruk legt op vertrouwen, respect, vertrouwelijkheid en mededogen.

 

Een behandeling met traditie, een behandeling voor uw pijnvrije toekomst.

Foto's

Yumeiho Belgium

Yumeiho Belgium in het kort

Soort(en) massage

Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Therapeutische massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

5 dan Yumeiho leraar en therapeut

Team

Artikelen

Yumeiho standpunt over rugpijn

Over de complexiteit van rugpijn De meeste rugpijn is niet-specifiek zonder identificeerbare oorzaken. Veel voorkomende onderliggende mechanismen zijn onder meer degeneratieve of traumatische veranderingen...

Onze locatie

Yumeiho Belgium


Houtestraat 7 2811 Hombeek
0468 59 76 91 Klik om te bellen