Veer-krachtig


Schoolstraat 7 2110 Wijnegem
0486 45 10 25 Klik om te bellen

Zachte massage met een individuele aanpak
Een luisterend oor
Sfeer, rust en gezelligheid

Over Veer-krachtig

Waarom is Veer-krachtig de beste keuze voor jou?

Ik begeleid je naar meer rust en ontspanning met een persoonlijke, zachte aanpak. Ik heb een gespecialiseerde aanpak voor: mensen met kanker, fybromialgie, reuma... , tijdens zwangerschap, mensen in burn-out en met pijnklachten. Ik kan massage en behandelingen aanbieden met en zonder olie, met en zonder aanraken.

Meer over Veer-krachtig:

Veer-krachtig is ontstaan vanuit de nood aan meer rust, ontspanning en veerkracht in mijn leven. Bij mij kan je terecht voor: zorgmassage bij kanker/fybromyalgie/reuma..., burn-out, zwangerschapsmassage, energetische behandelingen op het hoofd (met kleding aan)met Access Bars en Energetische facelift, oorkaarsentheraie met oorreflexmassage, magnesiumtherapie, kindermassage, ouder-kindmassage, stress-en burn-outcoaching.

Wat kan Veer-krachtig je bieden?

Ik neem de tijd om je te verwelkomen en door een gesprek & de persoonlijke verbinding kan ik de massage volledig aan je noden aanpassen. Met en zonder olie kan ik je volledig onderdompelen in een oase van rust. Ik maak gebruik van natuurlijke produkten. Een kuur met magnesiumolie heeft een heilzame werking.

Wie gingen je voor?

De klanten kiezen voor een rustige, huiselijke sfeer, een persoonlijke aanpak.

Foto's

Ondernemersfoto van Zoemin

Soort(en) massage

Energetische massage
Kindermassage
Oorreflexmassage
Zorgmassage
Zwangerschapsmassage

Onze locatie

Veer-krachtig


Schoolstraat 7 2110 Wijnegem
0486 45 10 25 Klik om te bellen