Tantra-encounter Luc Escot


18 8434

Over Tantra-encounter Luc Escot

Tantra voor paren, partners, dames, heren, privé en kleine groep.

Massages, en vorming in de massages die we geven. Tantraschool, Tantra-workshops.      Tantra Luc Escot, is een Tantrapraktijk sedert 1999,

Middelkerke - Herselt - Gent. 

Vind uzelf terug in uw lichaam en via uw lichaam. Het lichaam draagt ons helemaal in wie we zijn en in wat we doen, denken en voelen, willen, verwachten, durven ....

Tantra encounter is er voor wie open staat voor de spiritualiteit van Tantra en voor de sacrale benadering van het lichaam als geheel. Tantra encounter Luc Escot verwelkomt iedereen die uitkijkt naar zalige momenten van ontspanning en ontdekking van jezelf in je lichaam. Tantra laat je toe om de diepe gelukzaligheid te ontdekken die voor ons allemaal beschikbaar is, want ze is in ons. 

Tantra voor iedereen. Als het OK is met u  en als het  innige welzijn vervaagt of wegebt. Dat overkomt mensen die druk bezig zijn met hun beroep of gezin, onze situatie, ons leven : zoveel kan de tevredenheid die we zoeken in de weg staan. O.a. vergeten wij ons Zelf en negeren we de eigen noden.  

Tantra kan u helpen herstellen van het gemis aan voldoende aandacht voor uzelf  ; uw lichaam, wie u echt bent, uw voelen, uw verlangen, uw behoeften.

Tantra kan u helpen meer uzelf te worden in openheid voor de anderen. U graag gezien te maken en graag te zien.  Dat is de spiritualiteit van Tantra : aanvaarding zonder oordelen.

Tantra ziet het lichaam als een bron van veel kennis, en toont u dat uw gave om te genieten kan ontwikkeld worden. Onze Tantra beseft dat onze cultuur en vele mensen rondom ons nogal veroordelend en vooringenomen zijn met betrekking tot intimiteit en seksualiteit. Dat kan u weerhouden om Tantra te proberen. Dat is niet nodig : wij ontvangen en benaderen u met respect voor uw opvoeding, uw normen en waarden. Wij sluiten naadloos bij u aan.  

U schrijft uw eigen verhaal. Het verhaal van uzelf te zijn in verbondenheid en zonder navelstaarderij die vereenzaamt en die ongelukkig maakt. Onze massages en tantrasessies oriënteren uw de weg voor van een rijk en vervuld leven. Onze tantra is een beleving : niet alleen voor zomaar even en voor een korte periode. Maar durend en compleet.

Tantra à la carte, volgens uw persoonlijke behoefte, aan tegen eerlijke prijs. Ook aan huis voor wie zich niet kan verplaatsen. 

Zie ook : www.luescot.be en www.tantrastudio.be

Onze Tantra is dienst. Als Tantra niet dient, dient Tantra tot niets.

-       Maandelijkse Nieuwsbrief, op uw vraag per e-mail verzonden

-       Online contact en sessie mogelijk - afspreken dan.

-       Talrijke publicaties beschikbaar en op vraag per mail verkrijgbaar  

luc.escot@telenet.be     0476-353 937      www.lucescot.be      www.tantrastudio.be