Sportmassage Ekeren


Jozef Ickxstraat 49 2180 Ekeren
0485 54 51 16 Klik om te bellen

Over Sportmassage Ekeren

Waarom is Sportmassage Ekeren de beste keuze voor u?

Sterkere spieren, Betere prestaties

Bij Sportmassage Ekeren kan u terecht voor een diepgaande massage die het herstel van het lichaam na een inspanning bevordert en het trainingsresultaat positief beïnvloed. Sterkere spieren leveren namelijk betere prestaties. Tevens worden blessures beter vermeden. Ook voor een zalig ontspannende massage kan u bij ons terecht. Wij nemen steeds onze tijd om u in een ontspannen sfeer de massage te geven die het best bij u past!

Meer over Sportmassage Ekeren:

Als sportmasseurs nemen we graag de tijd om u zo goed mogelijk te ontvangen. Of u nu komt voor een ontspannende massage, of voor een diepgaande sportmassage. Wij starten steeds met een verkennend gesprek waarin de massage wordt besproken en op uw verwachtingen wordt afgestemd.

Wat kan Sportmassage Ekeren u bieden?

Bij ons kan u terecht voor sport- en ontspannende massages in een huiselijke sfeer. Indien gewenst kunnen wij ook aan huis komen of in de sportclub.

Wie gingen u voor?

Bij Sportmassage Ekeren is iedereen welkom. Wij streven ernaar al onze klanten op een zo goed mogelijke manier te ontvangen en een massage op maat te geven. Dit kan uiteraard enkel door goed naar onze klanten te luisteren en hen zo goed mogelijk te informeren. Onze klanten appreciëren dan ook onze persoonlijke aanpak en het feit dat onze massages, buiten een ontspannend effect, ook een herstelbevorderend en prestatieverhogend effect hebben.

Foto's

Sportmassage Ekeren in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Ontspanningsmassage
Sportmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Sportmassage Ekeren


Jozef Ickxstraat 49 2180 Ekeren
0485 54 51 16 Klik om te bellen