Sportbalans


Grimbertlaan 23 2900 Schoten
0475404547 Klik om te bellen

Over Sportbalans

Waarom is Sportbalans de beste keuze voor u?

Veel mensen lopen rond met gespannen spieren, door stress of fysieke inspanning. Dat belemmert hen om optimaal te functioneren (in het dagelijks leven of in de sport). Een massage die gerichter is dan een welness massage, mogelijk in combinatie met lichte mobilisatie van gewrichten kan ervoor zorgen dat klachten verdwijnen, waardoor je meer ontspannen door het leven kan gaan. Als doorgewinterd triatleet kan ik je ook verder op weg helpen om op een verstandige manier te sporten.

Meer over Sportbalans:

Als sportmasseur tracht ik de "missing link" te zijn tussen klassieke masseur enerzijds en kinesisten/osteopathen e.d. anderzijds. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk zorg voor je lichaam is en weet ik ook dat een massage daar een grote rol van betekenis in kan spelen. Mijn doel is steeds om mensen zo goed mogelijk te helpen en meer ontspannen te worden.

Wat kan Sportbalans u bieden?

Dankzij het volgen van professionele opleidingen in gerenommeerde centra voor sportmassage in Nederland, heb ik de nodige vaardigheden ontwikkelt om een volledige (sport)therapeutische massagebehandeling te geven. Afhankelijk van hulpvraag bepalen we samen een massage op maat. Ik werk daarom ook niet met standaard massage types aangezien de behandeling volledig afhankelijk is van mogelijke klachten. Ik kom ook aan huis.

Wie gingen u voor?

Het merendeel van de mensen die ik op regelmatige basis help zijn duursporter en dan vooral triatleten. Daarnaast heb ik ook ervaring met andere sporten: voetbal, tennis, golf, boksen, etc. Voor ervaringen kan je gerust een kijkje nemen op de review pagina van mijn facebook (https://www.facebook.com/pg/koenvdmSportbalans/reviews/?ref=page_internal) of op mijn website.

Sportbalans in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Dieptemassage
Sportmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Sportbalans


Grimbertlaan 23 2900 Schoten
0475404547 Klik om te bellen