Spa Différent


Dikkebusseweg 91 8900 Ieper
057366020 Klik om te bellen

Over Spa Différent

Waarom is Spa Différent de beste keuze voor jou?

Laat uw zintuigen de weldadige invloeden ontdekken van de beste massages die het erfgoed zijn van voorouderlijke tradities uit de hele wereld. Bali, India, het midden-Oosten. elke zintuiglijke reis voert u mee naar een unieke ontsnapping door de tijd en ruimte. Laat u meevoeren door intense geuren, onweerstaanbare texturen en de originele protocollen van Cinq Mondes. Deze behandelingen kunnen in duo uitgevoerd worden (m.u.v. gelaat-, nek- en schoudermassage). de prijs is per persoon.

Meer over Spa Différent:

Spa Différent is zoals de naam al doet vermoeden een spa- en wellnesscenter in Ieper. Spa Différent staat voor rust, gezondheid, ontspanning, kortom wij willen de klanten een moment van welzijn geven en je als een herboren persoon naar buiten laten gaan.

Wat kan Spa Différent je bieden?

Bij ons kan je terecht voor een gelaatsverzorging, allerhande spa-behandelingen (pakkingen, scrubs, bandages, Japans bad) en verschillende massages. Onze grootste troef is dat we alle spa-behandelingen en massages in duo kunnen uitvoeren, er zijn constant 2 personen voltijds aanwezig ook op zaterdag en tijdens de maanden oktober, november, december, januari, februari en maart ook op zondag!

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen grotendeels uit West-Vlaanderen, maar ook veel toeristen uit binnen- en buitenland vinden de weg naar ons spa- en wellnesscenter terug. Wij streven ernaar dat iedereen die bij ons de zaak verlaat onmiddellijk een nieuwe afspraak zou willen boeken of het adresje aan iemand anders zou aanbevelen. Wat de klanten leuk vinden bij Spa Différent is het totaalplaatje. De mogelijkheid voor halve- of dagarrangementen. (wellness - spa-behandeling - massage).

Foto's

Spa- en wellness Ieper

Spa Différent in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage
Balinese massage
Duo-massage
Energetische massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Onze locatie

Spa Différent


Dikkebusseweg 91 8900 Ieper
057366020 Klik om te bellen