Sigurya


Vloedstraat 5 2490 Balen
0476239388 Klik om te bellen

Stimulatie van het zelfhelend vermogen
Balans voor lichaam en geest & holistisch advies
Gecertificeerd door Lone Sorensen Sistem

Over Sigurya

Waarom is Sigurya de beste keuze voor jou?

Ik ben Christel en al een vele vele jaren coach ik mensen van alle leeftijd. Tijdens dit werk had ik soms het gevoel dat ik de persoon voor mij wel eens in mijn handen zou willen houden, het een keertje in hun plaats doen, alles wat lichter maken.

En doen in geheel onverwachts in contact kwam met gelaatsreflexologie ging een wereld open. Ik heb me er in gesmeten en behandel nu al 6 jaar zeer uiteenlopende cassusen met bijzonder mooie resultaten

Facial Reflex Therapy is een methode die bestaat uit het manueel stimuleren van verschillende gebieden en punten op gezicht en schedel. Lone Sorensen ontwikkelde deze methode en behandeld al 40 jaar wereldwijd met zeer veel succes. In deze gelaatsreflexologie wordt de neurologie gecombineerd met Zuid-Amerikaans, Indiaanse, Tibetaanse en Oosterse kennis. Deze vorm van behandelen is al duizenden jaren oud. Het hele lichaam wordt ‘aangesproken’ en op vele verschillende lagen. Neurologisch, zenuwstelsel, gewrichten, organen, lymfesysteem, hormonaal, energetisch. Het zelfregulerend vermogen van het hele lichaam wordt aangezet tot herstel en het terug in balans brengen.

Voor wie? Iedereen kan baat hebben bij deze behandeling. Het is een veilige methode en voor alle leeftijden. Je komt altijd in een hele diepe ontspanning en ervaart veel rust en balans. Het werkt ook heel erg goed preventief, als regelmatige 'onderhoudsbeurt' van je algemene welzijn.

Wat kan Sigurya je bieden?

Reguleert je hele lichaam en zijn via impulsen naar de vele microsystemen die verbonden zijn met ons brein.

Reguleert ademhaling en hartslag, circulatie van bloed- en lymfen, ruimt emotionele gifstoffen op in het bewuste en onderbewuste brein, maakt anti-stress hormoon vrij, regelt het neurobiologisch proces, etc.

Helpt o.a. bij: zorgen en stress, depressie, hormonale verstoringen, migraine, nek- en rugklachten, maag- en darmproblemen, ondersteuning tijdens zwangerschap, gewrichtsproblemen, ontstekingen, verslavingen, vermoeidheid, concentratieproblemen, leerstoornissen, tinnitus, nervus vagus regulatie en zoveel meer!!

Contacteer me en we bekijken samen wat ik voor jou al dan niet kan betekenen.

Ik ben één van de weinige die dit aan bieden in België en je kan bij mij terecht in Balen en Lummen.

Voor meer info neem gerust contact op.

Foto's

Sigurya in het kort

Soort(en) massage

Gelaatsreflexologie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Sigurya


Vloedstraat 5 2490 Balen
0476239388 Klik om te bellen