Ripozo


Frédéric Bruynseelslaan 1 2050 Antwerpen-Linkeroever

Over Ripozo

Ontspannende massages en massageworkshops in Antwerpen-Linkeroever

Massages

Ik wil je met Ripozo een plek bieden om de stress van je dagelijkse leven achter je te laten en tot rust te komen. Een plek om de gedachten in je hoofd los te laten, en contact te maken met je lichaam.

Het geeft me ontzettend veel voldoening om na een massage de ontspanning van het gezicht van mijn cliënten te kunnen aflezen.

Massageworkshop voor twee

Naast zelf masseren vind ik het ook heel fijn om een stukje van mijn kennis door te geven aan mensen die thuis hun partner, familie of vriend(inn)en willen leren masseren. Dat doe ik in workshops voor twee, waarbij jullie allebei masseren en gemasseerd worden. Ontspannend én leerrijk. En positief onthaald door de deelnemers.

Praktisch

Online reserveren en aankopen cadeaubonnen mogelijk. Ook aangepaste massages voor tijdens de zwangerschap.

Over mij

Ripozo wordt uitgebaat door Greet. Zelfstandig massagetherapeute sinds 2014. Als je een massage bij Ripozo boekt wordt je sowieso door mij gemasseerd. Mijn cliënten omschrijven me als vriendelijk, rust uitstralend, zacht, respectvol en professioneel. Ik volgde meerdere massage-opleidingen en combineer verschillende technieken.

Ripozo

Ripozo betekent rust in het Esperanto. De praktijk bevindt zich op Linkeroever, in de nieuwe Regatta-wijk. Gemakkelijk bereikbaar en op wandelafstand van het Galgenweelpark, een hele fijne plek om even te ontspannen als je wat te vroeg bent of nadien nog even wil nagenieten.

Foto's

logo massages Ripozo

Ripozo in het kort

Soort(en) massage

Holistic pulsing
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Ripozo


Frédéric Bruynseelslaan 1 2050 Antwerpen-Linkeroever