Rilaks Cupping


Site Du Parc Erembodegemstraat 31/33 9300 Aalst
0484730757 Klik om te bellen

Over Rilaks Cupping

Waarom is Rilaks Cupping de beste keuze voor jou?

Voor volgende massages kan je bij Cupping Rilaks terecht: cupping massage, ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, hotstone massage en Thaise massage waarvan de opleiding werd gevolgd in Chiang Mai. Daarnaast ook verschillende behandelingen: triggerpoint, taping, orthomanipulatie, Chinese bone setting.

Meer over Rilaks Cupping:

Met het lichaam zelf aan de slag gaan om tot verbeterde levenskwaliteit te komen. Oplossingen van pijn door het lichaam te analyseren en net die pijnlijke punten aan te pakken door verschillende massages en eventuele behandelingen. Mijn doel blijft om een klant met een stralende en ontspannende glimlach buiten te zien gaan.

Wat kan Rilaks Cupping je bieden?

Eerlijke diagnose en aangepaste behandeling. Wie komt voor een sportmassage en deze ondergaat maar waar ik pijnpunten bij dedecteer zal ik aankaarten en voorstellen doen om te behandelen. Aan de klant de keuze om hier op in te gaan.

Wie gingen je voor?

Alle mensen zijn welkom ongeacht hun leeftijd en reden tot de vraag van een massage. Een pure ontspanningsmassage kan bijdragen tot verbetering van je lichaam en daardoor ook de geest. Ik geloof dat alles 1 is in ons lichaam. Stress bijvoorbeeld is voelbaar op verschillende plaatsen in ons lichaam. Mijn klanten uiten tevreden te zijn en veel van mijn klanten zijn er via via gekomen: de beste reclame voor mij.

Rilaks Cupping in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Dieptemassage
Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Therapeutische massage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Logo Rilaks Cupping

Rilaks Cupping

Rilaks Cupping


Site Du Parc Erembodegemstraat 31/33 9300 Aalst
0484730757 Klik om te bellen