Relax en Sportmassage Therapie Danny


Walbrugge 8 8573 Tiegem
0468 02 26 45 Klik om te bellen

Over Relax en Sportmassage Therapie Danny

Wat is Massage Therapie Danny?

Massage Therapie Danny is een massagetherapeut tussen Waregem - Kortrijk. Danny staat erom bekend dat hij diverse professionele massages verzorgt, variërend van een relaxatiemassage tot sportmassage.. Tijdens het intakegesprek worden je medische geschiedenis, leefgewoonten en werkomstandigheden besproken. Vervolgens bepalen we welke van de vele massagevormen het beste bij jou als persoon past. Wil je even een momentje voor jezelf waardoor je kunt ontsnappen aan het drukke dagelijkse? Of kamp je juist met klachten van overbelasting of spierpijn? In beide gevallen ben je bij Danny aan het juiste adres!

Waarvoor kun je bij Massage Therapie Danny terecht?

Er zijn veel verschillende massagevormen mogelijk, elk perfect afgestemd op jouw situatie. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden waarvoor je als particulier bij Massage Therapie Danny terecht kunt:

· Sportmassage. Dit is een therapievorm die bij sporters erg effectief kan werken in de voorkoming én behandeling van klachten. Voor vele specifieke sporten is een behandeling opgesteld waarbij gefocust wordt op de gebieden die extra aandacht nodig hebben. Ook kun je terecht voor blessurepreventie. Deze massagevorm werkt, zoals de naam al doet vermoeden, preventief. Blessurepreventie is gericht op het gezond houden van een gezond lichaam, in plaats van in te grijpen na het ontstaan van klachten. Blessurepreventie omvat het totaal aan maatregelen om schade als gevolg van sportbeoefening te voorkomen.

· Relaxatiemassage. Een massagevorm die gericht is op ontspanning en bevordering van de doorbloeding van het lichaam. Hierbij worden het lichaam en het hoofd met warme massageolie behandeld. De behandeling kan individueel of als duo-massage worden gegeven.

· Deep Tissue Massage: Een diepgaande massagevorm die gericht is op het bindweefsel rond de spieren. Dit bindweefsel is continu in verandering en gelinkt aan jouw bewegingen. Door bijvoorbeeld langere tijd een verkeerde houding aan te nemen, kan het bindweefsel zich hier naar vormen. Dit resulteert in vastzittende spieren. De Deep Tissue Massage zorgt ervoor dat u zich weer makkelijk kunt bewegen en minder last van spierklachten heeft.

· Stoelmassage. Al zittend op een speciale massagestoel worden met name de rug, de nek en het hoofd behandeld. Deze massage werkt stress verlichtend en bevordert het presteervermogen.

Kun je als bedrijf ook bij Massage Therapie Danny terecht?

Jazeker, Massage Therapie Danny verzorgt in de regio Waregem - Kortrijk ook bedrijfsmassages op locatie. De toegepaste massagevorm is in dit geval stoelmassage. De werkgever hoeft hiervoor slechts te zorgen voor een beschikbare ruimte van plusminus 2 bij 3 meter. De stoelmassages duren gemiddeld een kwartier. Tijdens de behandeling zitten de werknemers één voor één op de speciale ergonomische massagestoel, waarop de massage door de kleding heen gegeven wordt. Door een goede stoelmassage worden spanningspunten gemasseerd en spieren soepel gemaakt. Na afloop kunnen er extra tips gegeven worden over een optimale werkhouding. Dit komt je personeel en daarmee ook het werkklimaat binnen je bedrijf zeker ten goede.

Waarom kies je voor Massage Therapie Danny?

Sportmassage Therapie Danny is een veelzijdige masseur die goed naar jou, je wensen en eventuele klachten luistert. Door zijn jarenlange ervaring en expertise vindt hij de behandeling die goed bij jou als individu past. Wij doen geen lopende band massages zoals in de meeste wellnessen. Bij ons telt kwaliteit boven kwantiteit. Kortom stevige technische massages en geen streelmassages. Wij werken zowel met vrouwelijke en mannelijke therapeuten elk met hun eigen specialiteit. Er wordt gewerkt met gunstige en heldere tarieven, die per behandeling op de website te zien zijn. Hiermee kom je dus nooit voor verrassingen te staan.

Massages zowel solo of duo in de privé paktijk of aan huis.

Websites:

Sportmassage Therapie Danny : www.sportmassagetherapie.be

Massagetherapie - Relaxatie : www.massagetherapie-relaxatie.be

Moments of Peace

Foto's

Deep tissue
Relaxatie en sportmassage
Welkom
Stoelmassage
Sportmassage - Blessure preventie

Relax en Sportmassage Therapie Danny in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Dieptemassage
Duo-massage
Energetische massage
Lomi lomi
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Stoelmassage
Therapeutische massage
Voetreflexmassage
Zorgmassage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Wellness Academie

Onze locatie

Logo Relax en Sportmassage Therapie Danny

Relax en Sportmassage Therapie Danny

Relax en Sportmassage Therapie Danny


Walbrugge 8 8573 Tiegem
0468 02 26 45 Klik om te bellen