Q Wellness


Meerlaan 19 9550 Herzele
0495192281 Klik om te bellen

Over Q Wellness

Wat is Q Wellness?
Q Wellness is een wellnesscentrum gelegen in Herzele. We bieden u een totaalpakket bestaand uit saunabezoek, massages en behandelingen. Uiteraard kunt u deze ook combineren. Na een dag bij Q Wellness komt u gegarandeerd tot rust.

Wij zijn van maandag tot zaterdag van 9:30 tot 23:00 geopend. Daarnaast kunt u op zondag ook bij ons terecht van 9:30 tot 12:30 en van 19:00 tot 22:00. Het maken van een afspraak is bij ons verplicht. Wilt u één van onze behandelingen en/of activiteiten reserveren? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
U kunt bij ons wellnesscentrum terecht voor diverse professionele massages. Heeft u bijvoorbeeld last van uw rug, nek, schouders of van een sportblessure of wilt u gewoon lekker ontspannen? Kies dan voor één van onze verschillende massages. Het volledige overzicht van ons aanbod is te vinden op onze website.

Wij geven ook REIKI behandelingen en energetische massages.


Naast onze verschillende soorten massages, kunt u ook een bezoek brengen aan onze sauna’s, stoomcabine of jacuzzi. Wij beschikken onder meer over een infraroodsauna en een Finse sauna. De temperaturen van onze sauna’s variëren van 50 tot 100 graden, dus er is ongetwijfeld een sauna met een temperatuur die u bevalt. Bij goed weer kunt u daarnaast ook gebruik maken van onze zwemvijver.

U kunt ook bij ons terecht voor een medische pedicure behandeling. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de behandeling van likdoorns, ingegroeide nagels, schimmalnagels, kalknagels en kloven. Daarnaast kunnen wij ook uw nagels lakken en u helpen op het gebied van voetreflexologie.

Naast al onze behandelingen kunt u ook bij ons terecht voor het huren van Vespa’s en kunt u bij ons overnachten in onze B&B. Al onze kamers zijn met zorg ingericht en zijn voorzien van alle voorzieningen. U krijgt daarnaast een verzorgd ontbijt en u kunt gebruik maken van ons terras en onze zwemvijver.

Daarnaast bieden wij ook allerlei soorten arrangementen aan. Bij onze arrangementen kunt u gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten in combinatie met een heerlijke maaltijd. Alle arrangementen dienen tenminste 1 dag van te voren gereserveerd te worden.

Waarom kiest u voor Q Wellness?
U kunt bij Q Wellness terecht voor een groot aantal massagebehandelingen en wellnessactiviteiten. Boek bijvoorbeeld een enkele behandeling om na uw werkdag even lekker te ontspannen of kom een heel weekend langs in combinatie met een overnachting in onze moderne B&B. Bent u geïnteresseerd in één of meerdere behandelingen? Bekijk alle mogelijkheden op onze website of neem direct contact met ons op. We hopen dat we u snel mogen verwelkomen.

Coronavoorschriften privé-sauna
Gelieve indien mogelijk uw eigen slippers te voorzien. Handdoeken zijn zoals altijd voorzien, doch vragen wij u om indien mogelijk 1 extra handdoek per persoon mee te brengen. Gelieve op het afgesproken uur stipt aanwezig te zijn.

We volgen alle opgelegde voorschriften qua hygiëne en ontsmetting voor u bezoek strikt toe zodat u in alle veiligheid kan genieten van een weldoend verblijf in onze sauna. Alvast bedankt voor uw begrip.

Foto's

massagetherapeute

Q Wellness in het kort

Soort(en) massage

Duo-massage
Energetische massage
Intuïtieve massage
Japanse Gezichtsmassage
Ontspanningsmassage
Reiki
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Onze locatie

Q Wellness


Meerlaan 19 9550 Herzele
0495192281 Klik om te bellen