PUNT.


Molenstraat 135 1770 Liedekerke
0498744976 Klik om te bellen

Over PUNT.

Waarom is PUNT. de beste keuze voor jou?

Bij PUNT. zetten we graag een PUNTje op jouw kwaliteits "i" - PUNT. is een kleinschalige éénmanszaak waar de klant in alle vertrouwen kan genieten van een Massage op haar/zijn maat... Quality-time onder de vorm van een relaxerende lichaamsmassage, loslaten en opladen bij een sessie magnetisatie, ontspannen en regenereren bij een klankmassage met tibetaanse klankschalen.

Meer over PUNT.:

In de éénmanszaak werk ik als masseur. Na een intakegesprek kan de klant genieten van een Massage op haar/zijn Maat waar ik al mijn ervaringen uit professionele vormingen op een intuïtieve manier probeer te vertalen in een relaxerende massage. Vormingen : ontspanningsmassage, magnetisatie, klankschaalmassage, triggerpoint massage. Blijven bijscholen en kennis maken met andere vormen van massage is mijn visie voor de toekomst.

Wat kan PUNT. je bieden?

Voor een uitgebreide kennismaking vindt u de nodige details op de website www.punt-point.be (Nederlands-Frans).

Wie gingen je voor?

Een tevreden klant bij PUNT. omschrijft zijn ervaring na een lichaamsmassage als volgt : in de wolken, "licht", ontspannend, opgeladen, energievol, een "weldaad voor lichaam en geest", volgende maand boek ik terug, enz.... Een tevreden klant bij PUNT. vertrekt met de glimlach...

Foto's

Stoelmassage

PUNT. in het kort

Soort(en) massage

Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

PUNT.


Molenstraat 135 1770 Liedekerke
0498744976 Klik om te bellen