Papillon massagepraktijk


Elenestraat 139 9620 Zottegem
0492 17 09 67 Klik om te bellen

Over Papillon massagepraktijk

Met veel trots stel ik jullie mijn massagepraktijk voor die voor mezelf de toepasselijke naam "Papillon" kreeg. Niet alleen een verwijzing naar mijn overleden zoontje Tobe maar ook naar de spirituele betekenis van een vlinder.


Een vlinder is een van de weinige totemdieren die de persoonlijke transformatie vertegenwoordigen. Wanneer je een vlinder ziet, denk dan na op wat er in je leven of in je gedrag nodig is om te veranderen of te transformeren naar wat je behoefte is en waar je verlangen ligt. In de tweede plaats gaat het bij de vlinder over het vinden van zingeving in het leven en meer bewust zijn over jezelf.


Wellicht geeft deze vlinder je een aanwijzing om bewust te zijn van je eigen groei en ontwikkeling, maar ook om de schoonheid van het leven te zien. Een belangrijke boodschap die via de geest van de vlinder wordt doorgegeven, gaat over het vermogen om belangrijke ontwikkelingen met dankbaarheid en zachtheid door te voeren. In de tweede plaats gaat het bij de vlinder over het vinden van zingeving in het leven en meer bewust zijn over jezelf.


Bij "Papillon" kan je terecht voor tal van ontspanningsmassages en dit in een gezellig kader. "Papillon" is een massagepraktijk en géén erotisch salon !!


Graag verwijs ik jullie naar mijn website : www.papillon-zottegem.be


Mochten jullie vragen hebben, aarzel niet me te contacteren.


Hopelijk tot gauw, Kristel 

It's OK to take a break ...!

Foto's

Papillon massagepraktijk in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Therapeutische massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Team

Onze locatie

Logo Papillon massagepraktijk

Papillon massagepraktijk

Papillon massagepraktijk


Elenestraat 139 9620 Zottegem
0492 17 09 67 Klik om te bellen