Jouw bedrijf online vindbaar

De keuze is reuze, zeker online. Jouw doelgroep is dan ook op zoek naar een specifiek bedrijf dat aansluit bij zijn of haar voorkeuren. Ze willen vergelijken, bijvoorbeeld op basis van het aanbod of de prijs. Om jezelf een goede positie te geven tussen alle andere concurrenten is het dus erg belangrijk dat jouw bedrijf online goed te vinden is. Toch omvat vindbaarheid meer dan alleen de positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het gemak waarmee een bezoeker de gewenste informatie op jouw website kan vinden, of aan jouw activiteiten op relevante social media platformen. Met een slechte online vindbaarheid verlies je gemakkelijk veel potentiële klanten.

Hoe vergroot je jouw online vindbaarheid?

Zorgen dat jouw bedrijf online goed te vinden is, kan een uitdaging zijn. Het begint met een gebruiksvriendelijke website, die rekening houdt met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast kun je zorgen dat er regelmatig nieuwsartikelen op je website verschijnen, waardoor je nieuwe bezoekers aan blijft trekken. Profielen in diverse online bedrijvengidsen en op Google Mijn Bedrijf zorgen dat jouw bedrijf – ongeacht waar een bezoeker precies zoekt – altijd te vinden is. Social media accounts op relevante social media platformen kunnen je bedrijf ook enorm helpen. Ten slotte zou je kunnen adverteren in zoekmachines als Google om altijd de nummer één positie in de zoekresultaten te bereiken.

Hoe kan massage-info.be daarbij helpen?

Een eerste stap is het aanmaken van een vermelding voor jouw bedrijf op onze website. Een basisvermelding is altijd gratis en het aanmelden kost je maar een paar minuten. Vervolgens kun jij jouw profiel naar wens inrichten. Wil je de online vindbaarheid van jouw bedrijf in het algemeen vergroten? Kies dan voor één van onze online marketing diensten. Met deze online marketing diensten kunnen wij bijvoorbeeld de vindbaarheid van jouw website verbeteren, je social media profielen helpen verbeteren of advertentiecampagnes voor je opzetten.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over ons bedrijf, ons platform of de diverse diensten die wij bieden? Neem dan contact met ons op via service@massage-info.be of bel met ons via +31 38 460 34 48.