Nikki


Geen 0 3560 Lummen
0484 84 46 30 Klik om te bellen

Aan Huis
GEEN symptoombehandeling WEL naar de kern
Massage, klankschalen, healing, coaching met paard

Over Nikki

Mijn verhaal in dit lichaam als Nikki ging van start in ’83.

Als klein meisje leefde ik als wie ik werkelijk ben, vrolijk, vrij en vol liefde voor alles en iedereen rondom mij. Ik genoot van het leven, paarden en de natuur.

Maar naargelang ik ouder werd nam ik meer en meer van wat ik zag, hoorde en voelde rondom me op mij. Ik liet het ‘Nikki(‘s)’ vormen die ik niet ben. Maar waarvan ik dacht wat anderen wilden zien. Ik gaf die Nikki(‘s) de kracht om mijn ‘ware zelf’ en innerlijke vuur te dimmen. Daardoor liep mijn leven niet zoals ik had gedroomd. Relaties verliepen moeizaam, ik deed verschillende jobs maar leek nooit ergens écht op mijn plaats te zitten.

Op het ogenblik dat ook mijn lichaam begon aan te geven dat het zo niet verderkon, ging ik wat me was aangeleerd loslaten. En weer meer naar mezelf luisteren en mijn natuur volgen.

Mijn innerlijke vuur had diep in mij altijd gesmeuld zodat ik op het juiste moment weer bij mezelf kon komen. Stapje voor stapje kon ik opnieuw gaan ontdekken en belichamen wie ik zelf ben. Eerst vanuit een oude energie en nu laait het vuur sterker dan ooit op vanuit de nieuwe energie. Nu voel ik elk moment de oneindige stroom van het leven.


In die oneindige stroom kan ik weer vrij leven en genieten van mijn leven. Zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd. Ik leef immers wat mij gelukkig maakt. Mijn leven en werk waarin ik jou en je dier(en) mag aanraken en inspireren om een nog mooier leven in een nieuwe wereld uit te bouwen, dát maakt mij intens gelukkig.

In mijn vrije tijd vind ik dat geluk in de natuur, sporten, lachen, een babbel met gelijkgestemden, ….

In mijn werk zie ik dat terugkomen door het werken met de paarden en honden, de massages, Nature’s healing, … Ik geniet ten volle van wat ik mag brengen voor jou in een combinatie zodat ze jouw licht het mooiste laten schijnen.