Nalintara Massage


Kerkstraat 103 2070 Burcht
0487786246 Klik om te bellen

Over Nalintara Massage

Waarom is Nalintara Massage de beste keuze voor jou?

Nalintara Massage is een kleinschalig salon met een rustgevend ligging aan de schelde. Iedereen kan hier genieten van ontspanning zonder een verplaatsing door de drukte van stad Antwerpen. Eigenares Nithivan heeft meer dan 10 jaar ervaring en is ook geregistreerd bij de Belgische Massage Federatie.

Meer over Nalintara Massage:

Nalintara Massage biedt zowel ontspanning en rust als aandacht naar specifieke lichaamsklachten of chronische vermoeidheid. Nalintara massage biedt ook een superieure service aangezien ieder afspraak op voorhand gereserveerd moet zijn en genoeg tijd tussen twee massages.

Wat kan Nalintara Massage je bieden?

Nalintara Massage is niet alleen gespecialiseerd in Thaise traditionele massage. Geniet van een fantastische massage ervaring met het boeken van de Nalintara Signature massage: een combinatie van deep en tissue stretching, een volledige aanrader voor te ontstressen en healing van je lichaam (voor deze massage gebruiken wij oliën).

Wie gingen je voor?

Nalintara Massage biedt persoonlijke aandacht en een relaxerende omgeving. Klanten in de omgeving van Beveren (Waasland), Zwijndrecht, Linkeroever kunnen zich hier makkelijk vinden.

Nalintara Massage in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Duo-massage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Therapeutische massage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Nalintara Massage

Nalintara Massage

Nalintara Massage


Kerkstraat 103 2070 Burcht
0487786246 Klik om te bellen