MEPILAN


Ringenhofweg 94 2500 Lier
0478881087 Klik om te bellen

Over MEPILAN

Waarom is Mepilan de beste keuze voor jou?

De energetische massages zijn een combinatie van het fysieke masseren, Energetic Touch healing en acupressuur met stemvorken. Gebruik makend van de 24(!) zintuigen krijg jij steeds de meest optimale behandeling / massage om jou op dat moment helemaal te ontspannen en terug in je kracht te zetten.

Meer over Mepilan:

Mepilan helpt mensen (terug) in hun kracht te gaan staan. Zonder oordeel en vanuit het hart. Wij (Maria en Wouter) gebruiken daarvoor onze rijke ervaring en de vele talenten die we gekregen en ontwikkeld hebben. Hoe meer mensen in hun kracht gaan staan, hoe gelukkiger deze samenleving wordt. En daar helpen we graag aan mee. (tip: veel en gratis parkeerplaats)

Wat kan Mepilan je bieden?

We hebben een aanbod op drie pijlers dat mensen helpt terug in hun kracht te gaan staan: Energetische massages met stemvorken, begeleiding en coaching en workshops. Door de vele ervaring die we hebben kunnen we steeds kiezen welke aanpak voor jou de beste is. En dat kan een "gewone" ontspanningsmassage zijn, of een reeks coaching gesprekken of zelfs een lessenreeks over praktische spiritualiteit.

Wie gingen je voor?

Klanten die zoeken naar een massage die met passie en gevoel gegeven wordt en waarbij je tot diepe ontspanning komt, vinden bij ons hun ding. Collega's-behandelaars komen bij ons om de échte diepe ontspanning te kunnen ervaren. Zelfs fervente stress-kippen komen op onze tafel tot rust.

Foto's

MEPILAN in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
HOLISTISCHE MASSAGE
Hot Stone massage
Integratieve massage
Intuïtieve massage
Kruidenstempelmassage
Ontspanningsmassage
Reiki
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Therapeutische massage
Zorgmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo MEPILAN

MEPILAN

MEPILAN


Ringenhofweg 94 2500 Lier
0478881087 Klik om te bellen