Massagepraktijk Gent


Peperstraat 39 39 9000 Gent
0494713670 Klik om te bellen

Over Massagepraktijk Gent

Waarom is Massagepraktijk Gent de beste keuze voor jou?

Bij Massagepraktijk Gent kan je terecht voor functionele, sportgerelateerde en relaxatiemassages. Alle behandelingen worden op maat uitgewerkt en met de grootste zorg uitgevoerd in het centrum van Gent.

Meer over Massagepraktijk Gent:

Massagepraktijk Gent staat garant voor professionele, westerse massagetechnieken die focussen op de herstellende eigenschappen van het lichaam en de spieren. Ondanks een behaalde specialisatie in Ayurvedische massages, vind je bij Massagepraktijk Gent geen spirituele of oosters-geïnspireerde behandelingen.

Wat kan Massagepraktijk Gent je bieden?

Funcitonele massage: Tijdens een functionele massage wordt actief en gericht gewerkt aan pijnlijke zones in het lichaam die het resultaat zijn van een overbelasting, verkeerde houding of beweging.

Sportmassage: Een sportmassage behandelt de kern van de spieren en helpt een teveel aan afvalstoffen (melkzuur) te verwijderen. Deze behandeling kan zowel ter voorbereiding als na een fysieke inspanning om de spieren optimaal te laten werken.

Relaxatiemassage: Onze huidige levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Stress en spanning laten ook in de spieren hun sporen na. Maak tijd voor jezelf en help je lichaam de dagelijkse belasting te verwerken.

Massagepraktijk Gent in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Therapeutische massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Massagepraktijk Gent


Peperstraat 39 39 9000 Gent
0494713670 Klik om te bellen