Massage Verachtert


Neerheide 19 2870 Puurs
0485466478 Klik om te bellen

Over Massage Verachtert

Van oudsher kent de mens de kunst van het masseren als een ritueel met helende uitwerking op lichaam en geest. Bij mij, in Puurs, kan u zowel terecht voor een waaier aan klassieke Zweedse relaxatiemassagesals een stevige sportmassage met bijhorende verzorging, zoals taping. Dat alles krijgt u aan een zachte prijs. De ontspanningsmassage of sportmassage wordt steeds geheel aan uw behoeften aangepast.

 

 

RELAXATIE

Hebt u last van acuut stijve spieren, nek- en rugklachten, chronische vermoeidheid of reumatische aandoeningen, of bent u gewoon toe aan een welverdiend zenmoment, dan bent u steeds van harte welkom.


Bij mij komt de strikte toepassing van de regels der kunst op de eerste plaats. Er wordt steeds gewerkt vanuit een grondige anatomische kennis van het bewegingsapparaat om de mogelijke pijnklacht van de cliënt optimaal te kunnen aanpakken. Vanzelfsprekend nemen we vooraf uitgebreid de tijd om uw noden en wensen te bespreken.


Als tussenstof wordt gewerkt met hoogwaardige hypoallergene oliën die een relaxerend effect sorteren en de huid voeden. De grondstof kan voor de ontspanningsmassage eventueel met een heerlijk geurende etherische olie aangevuld worden.

 

 

SPORT

Ook de fervente sportbeoefenaar ontvang ik graag in mijn massageruimte. Tijdens het sporten worden de spieren en gewrichten zwaar belast. Het is daarom aangewezen na elke inspanning steeds voldoende te recupereren. Een sportmassage, al dan niet aangevuld met stretchoefeningen, kan in dat opzicht wonderen verrichten. Met mijn sportmassages wil ik ertoe bijdragen dat u als sporter in vorm blijft en minder risico loopt op chronische letsels.


De meer competitieve sporter kan zich niet enkel laten massaren, maar tevens op gevoelige of geblesseerde plaatsen een tape laten aanbrengen. Ook hier wordt met een variatie aan kwaliteitsmaterialen gewerkt.