Massage @ sint-job


albertdreef 10 2960 Brecht
0497 18 82 54 Klik om te bellen

Over Massage @ sint-job

An begon deze activiteit nadat zij op prettige en aangename wijze een Tantrisch gebeuren onderging. Na opleiding en ervaring deelde zij de ervaringen met Chris die een ervaren Holistisch masseur is. Nu geven beiden samen of afzonderlijk massages aan wie dit nodig heeft om z'n innerlijke kracht te verrijken.

Kom je als vrouw, je wordt gemasseerd door Chris, als man krijg je een massagebeurt bij An, en als koppel.... is dat identiek (An masseert de vrouw, Chris de man). Jullie kunnen als koppel in de jacuzzi, of als single (wij komen daar vooral niet bij).

Massage is een moment voor jezelf, een moment in het hier en nu. Je kan genieten zonder zelf iets te moeten doen, zonder je te bekommeren om weerdienst! Tantramassage kan zeer erotiserend zijn, en de masseurs zijn ook in die zin gekleed (bovenlichaam otbloot), maar opgelet: wij zijn geen prostituees of sexwerkers, er wordt geen intiem aangeboden, en bij ongepaste aanrakingen wordt de massage per onmiddellijk gestopt.

Bovendien zorgt de stimulatie van de huid tijdens de massage voor een gelukshormoon waardoor je blijer en beter in je vel gaat voelen.

Een goede massage is dus een perfecte vorm van relaxatie en stressbestrijding.....

Dit alles gebeurt met geurloze verwarmde olie, met zachte muziek op een warme plaats op een massagetafel.

Bij ons krijg je een ontspannende massage, als man door een vrouw, als vrouw door een man. Hollistische massages, hotstones en dergelijke zijn hier geen vreemde trefwoorden.

Combinatie van massage met hotstones en jacuzzi zijn mogelijk, ook een super-de-luxe verwenbeurt als koppel met jacuzzi en bubbels.

Massage @ sint-job

Foto's

Omhelzing

Massage @ sint-job in het kort

Soort(en) massage

Duo-massage
Energetische massage
Holistische Massage
Hot Stone massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Artikelen

Tantramassage workshops voor koppels

Koppels die massage willen leren hoe vinden, en hoe herkennen die elkaar? Diverse tantra-masseurs bieden dergelijke workshops aan. Normaal gebeurt dit in een volledig afgehuurde locatie zodat pottenkijkers...

Onze locatie

Massage @ sint-job


albertdreef 10 2960 Brecht
0497 18 82 54 Klik om te bellen