Massage Experience


Koninginnelaan 132 3630 Eisden
0471658209 Klik om te bellen

Over Massage Experience

Waarom is Massage Experience de beste keuze voor jou?

Voel hoe de zachte kracht van massage je helpt ontspannen en herstellen van fysieke en emotionele klachten. Het doel van een ontspanningsmassage is het inspelen op een volledige ontspannende ervaring. Het is een moment waarop je even aan niets hoeft te denken, waar je spieren van je lichaam, je eventuele klachten worden behandeld samen met een ontspannende sfeer door middel van muziek en massage.

Meer over Massage Experience:

Mijn naam is Maik, ik ben een ontspanning & fibro masseur, ik geloof in een zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest. Vanuit dit standpunt spendeer ik aandacht aan je fysieke klachten én soms de emotionele en psychische aspecten daarvan. Vanuit mijn opleiding anatomie & fysiologie ben ik mij gaan verdiepen in Zweedse massage technieken.

Wat kan Massage Experience je bieden?

We bieden verschillende massages aan, zoals ontspanningsmassage, Sport massage, Deep Tissue massage en Aromatherapie massage.

Wie gingen je voor?

Als startende masseur is het altijd even jezelf bewijzen tegenover je cliënteel. Ik heb uren gespendeerd aan mijn opleiding in de praktijk, dus een klein cliënteel had ik al opgebouwd. Dag van vandaag bestaat mijn cliënteel voornamelijk uit vrouwelijke cliënten, ze geven mij als feedback zich comfortabel en ontspannen te voelen. Voornamelijk door mijn respectvolle en professionele aanpak. Een stevigere hand (als mannelijke masseur) heeft al vaker voor fijne feedback gezorgd. Natuurlijk masseer ik ook mannen, vooral bij sportmassages is dit vaak het geval, maar ook bij ontspanningsmassages.

Foto's

Massage Experience in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Dieptemassage
Duo-massage
Hot Stone massage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Therapeutische massage
Triggerpointtherapie
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Massage Experience


Koninginnelaan 132 3630 Eisden
0471658209 Klik om te bellen