Massage Energie


Palmendreef 46 9040 Gent
0493142896 Klik om te bellen

Over Massage Energie

Welkom bij massage-energie.be! voor een professionele massage.

Ik geef Ayurvedische massage, een Indische holoistische massage, aanagevuld met massagetechnieken die ook drukpunten stimuleren en inwerken op de dieperliggende weefsels. De massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme biologische sesamolie met essentiële aromatische olie. Het werkt niet alleen op de spieren maar op het ganse energiesysteem.  Deze massage zorgt voor herstel van het gezond evenwicht tussen lichaam en geest en is ook ideaal voor mensen die last hebben van stress.

Het kan u helpen bij: stress, vermoeidheid, verschillende lichamelijke klachten.
Het verbetert de bloedsomloop en de ademhaling, bevordert de spijsvertering, verwijdert afvalstoffen.
Deze massage kan een hele diepe ontspanning brengen en kan ook helpend zijn bij depressie, verdriet, slapeloosheid en meer.... 

Mijn massage is niet alleen om van te genieten, maar ook een healing. Daarvoor is het beste effect een Ayurvedische massage van 1,5u aangewezen (€65) of zelfs 2uur kan ook (€80). Een deel van je lichaam kan, bv schouders nek of rug of voeten, handen- naarwens(€50) voor 1uurtje.


Voor een afspraak en meer info, neem aub contact, best via sms of mail lobsanglhundup@yahoo.com. Ik zal zo snel mogelijke een plaats zoeken voor jou.

 Tot binnenkort!

Foto's

Massage Energie in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage
Bindweefselmassage
Dieptemassage
Energetische massage
HOLISTISCHE MASSAGE
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man