Manutine massage


Vrijheidstraat 15 8560 Wevelgem
0479253463 Klik om te bellen

Over Manutine massage

Massage aan huis: geniet van een heerlijk ontspannende massage bij jou thuis, vooral bij lage rugpijn, spanning in nek en schouders. Ik overleg met jou waar je nood aan hebt, zodat je optimaal kan genieten en ontstressen. Ik breng zelf tafel, handdoeken en olie mee. In West-Vlaanderen.

Meer over Manutine massage:

Ook mogelijk: een workshop massage voor een koppel, in een paar uur tijd leer je elkaar masseren: ik geef je tips & tricks en jullie oefenen op elkaar om zo zelf een heerlijke lichaamsmassage te kunnen geven. Gewoon bij jullie thuis.

Wat kan Manutine massage je bieden?

Geen praktijkruimte, ik kom altijd bij jou aan huis. Wat mag je verwachten? Het hele lichaam wordt afwisselend zacht en met enige druk gemasseerd, met natuurlijke olie, aangevuld met etherische oliën, aangepast aan het seizoen. Combinatie van bindweefselmassage, klassieke massage en drukpunten. Altijd aanpasbaar aan jouw wensen.

Wie gingen je voor?

We bespreken samen waar jij op dat moment nood aan hebt. Geen enkele massage is gelijk, dit is altijd aanpasbaar en persoonlijk. Ik laat jou even terug komen bij jezelf, je neemt tijd om voor jezelf te zorgen, je spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Foto's

Manutine massage in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Duo-massage
Holistische Massage
Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Manutine massage


Vrijheidstraat 15 8560 Wevelgem
0479253463 Klik om te bellen