Mai Tita Sol


Van Eycklaan 34b1 3590 Diepenbeek
+32470740552 Klik om te bellen

Over Mai Tita Sol

Waarom is Mai Tita Sol de beste keuze voor jou?

Zen-station voor balans, harmonie, energie en innerlijke rust! Kom tot rust bij Mai Tita Sol! Professionele therapeut erkend door de Belgische Massagefederatie

Voetreflexologie - Relaxatiereflexologie - Reiki - Massagetherapie.
Bij stress - spanning - rugpijn - schouderpijn - nekpijn - vermoeid - weinig energie - op zoek naar jezelf gewoon even ontspannen - totaal zen - rust - me-time - even weg van alles ... Luister naar je lichaam - luister naar je hart !

Meer over Mai Tita Sol:

Wat telkens terug komt is het belang van zelfzorg. Vaak zijn we bezig om voor anderen te zorgen en altijd klaar te staan, waardoor we vergeten om onszelf eens op de voorgrond te plaatsen. hierdoor loopt onze batterij leeg met als gevolg stress, spanning, gespannen en/of pijnlijke spieren, hoofdpijn, We voelen ons futloos, moe, geen energie. Tijd om halt te houden in jouw zen-station Mai Tita Sol om jezelf wat rust te gunnen, te ontspannen en je bewust te worden van wat jouw lichaam nodig heeft?Jij verdient het om te relaxen en bij jezelf te komen en innerlijke rust en vrede te voelen. Het is heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Om je te helpen in de zoektocht naar rust, vrede, jezelf en je eigen kracht, bied ik een aantal disciplines aan waarvoor ik gediplomeerd/gecertificeerd/erkend ben en die je elders op mijn website kan ontdekken: Met 'Mai Tita Sol' wil ik jou handvatten aanreiken die je kunnen helpen om diepe ontspanning en innerlijke rust te vinden? zodat je weer energie hebt om wat meer te gaan genieten en zin te krijgen in het leven.

Wat kan Mai Tita Sol je bieden?

REIKI is een Japanse methode om meer harmonie en geluk in het leven te ervaren. Deze vitaliserende energie helpt je op te ruimen wat deze harmonie en geluk in de weg staat. Op dezelfde manier heelt Reiki lichamelijke klachten en verwijdert ze deze uit ons organisme. Blokkades op emotioneel vlak en belemmeringen op mentaal vlak worden bewust gemaakt en getransformeerd. Ook in onze spirituele groei worden we gestimuleerd door Reiki. Deze energie activeert het zelfhelend vermogen van mens, plant en dier – al wat leeft. Reiki wordt via de handen doorgegeven. Het heelt de oorzaken van een probleem.
Therapeutische VOETREFLEXOLOGIE kan toegepast worden bij specifieke klachten per lichaamsdeel als complementaire behandeling. Het is een gerichte behandeling waarbij specifieke aandoeningen aan het hoofd, de zintuigen, het beenderstelsel, stelsel van hart en bloedvaten, ademhalingsstelsel, endocrien stelsel, spijsverteringsstelsel, lymfatisch systeem, de geslachtsorganen en het uitscheidingsstelsel kunnen behandeld worden. Let wel: een voetreflexoloog kan geen mensen genezen. De zelfhelende kracht van het lichaam wordt gestimuleerd en pijn en klachten kunnen verminderd worden.
RELAXATIE REFLEXOLOGIE: Bij de behandeling van reflexpunten of reflexzones worden de energiebanen van de organen en de verscheidene lichaamsdelen gestimuleerd en tracht de reflexoloog de doorstroming ervan te optimaliseren en blokkeringen op te heffen. Hierdoor kan de energie weer vrij stromen en het lichaam kan herstellen de goede toevoer van bloed en energie. Bepaalde klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Wil jij graag heerlijk ontspannen en balans in je hele lichaam ervaren? Door op specifieke plaatsen te masseren op de voet kan er ook meer aandacht naar bepaalde problemen gaan.
STOELMASSAGE: Heb je last van spanning en pijn in je hoofd, nek, schouders of rug of ben je moe van stress ... dan is stoelmassage misschien wel een ideale behandeling voor jou. De massage brengt ontspanning en geeft nieuwe energie. Een behandeling neemt ongeveer een half uurtje in beslag en je hoeft niet uit de kleren. Er wordt geen olie of massagelotion gebruikt bij deze vorm van massage. Wat is stoelmassage? Stoelmassage is een korte intensieve ontspannende revitaliserende massage die gebaseerd is op shiatsu. De techniek maakt gebruik van elementen van relaxatie en acupressuur.
ONTSPANNINGSMASSAGE volledig: Massage om opgebouwde spanningen los te laten. Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Een professionele massage helpt je om de opgebouwde spanningen los te laten. Een volledige ontspanningsmassage : Hoofd, hals, nek, schouders, armen, rug, romp, benen en voeten komen aan bod. Deze massage kan ook beperkt worden tot enkel de rugkant.
Tijdens de CHINESE HOOFD-NEK-SCHOUDER massage wordt met Chinese drukpunt massagetechnieken diep ingewerkt op weefsels, accupunten en meridianen. Elk deel van de schouders tot aan de kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en het gezicht krijgt zelfs een natuurlijke facelift! De Chinese HNS massage is voor iedereen toegankelijk die geen contra-indicaties heeft. Het is een laagdrempelige massagevorm omdat deze Chinese massage zonder massageolie op de kleding heen gegeven wordt.
COMBI MASSAGE VOOR KIDS, zeer ontspannend voor kinderen met ADHD: Na wat studiewerk en uittesten heb ik een combinatie gemaakt van een aantal technieken die voor alle kinderen heel leuk zijn en ontspannend zijn. Het is een verkorte techniek waarbij een combinatie van relaxatiereflexologie/stoelmassage/klankmassage wordt toegepast en het is heel rustgevend en ontspannend voor kinderen met ADHD. Het kind krijgt eerst een specifieke behandeling van de voeten en onderbenen. Daarna neemt het plaats op de massagestoel, waarbij op de rug een aantal ontspannende technieken worden toegepast. De behandeling wordt afgesloten met een korte klankmassage. Het spreekt vanzelf dat het kind de massages zelf graag wilt krijgen.

Wie gingen je voor?

Als massagetherapeut streef ik ernaar om de verwachtingen van de klant beantwoorden. Het gaat dan vooral om het verlichten van nek-rug-schouderklachten, verlichten van hoofdpijn en migraine, allerlei soorten pijn doen afnemen, maar ook ontspanning en rust brengen, stressreductie.

Mai Tita Sol in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Chakra healing
Chinese hoofd-nek-schoudermassage
Hot Stone massage
Kindermassage
Ontspanningsmassage
Reiki
Rug-, nek-, schoudermassage
Stoelmassage
Therapeutische massage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Mai Tita Sol


Van Eycklaan 34b1 3590 Diepenbeek
+32470740552 Klik om te bellen