lichaam en geest in balans


Vunderstraat 47 3550 Heusden-Zolder
0486750332 Klik om te bellen

Over lichaam en geest in balans

Waarom is lichaam en geest in balans de beste keuze voor jou?

Balans vind u niet, u creëert het zelf. Door een massage op verplaatsing bij u aan huis. U blijft in uw vertrouwde omgeving, u hoeft zich niet te verplaatsen. De massage brengt u als het ware terug in balans. Heeft u vastzittende of vermoeide spieren? dan maken we deze los en zorgen we er samen voor dat deze ook soepel blijven. Ook voor mensen met fibromyalgie is er de ideale massage-oplossing. Combineer uw massage met infrarood en ervaar zo minder pijn, meer soepelheid en een compleet gevoel na de massage. Ook voor reizen en events bent u hier aan het juiste adres!

Meer over lichaam en geest in balans:

Lichaam en geest in balans staat ervoor om mensen vanaf de eerste dag van ontmoeten verder te helpen en op te volgen. Ervaart u abnormale klachten binnen de 48 uur na uw massage, dan helpt lichaam en geest in balans u ook verder zonder bijkomende kosten. Iedereen heeft het recht op balans te vinden en zich goed te voelen op holistisch vlak. Hiervoor maken wij ook all-in reizen mogelijk aan zeer interessante tarieven. Massages mogelijk maken voor iedereen, zonder dat u zich hoeft te verplaatsen, zowel in het binnen -als buitenland. Dat is wat lichaam en geest in balans doet. Massages, sportevenementen in België en Duitsland en reizen naar Europese (niet toeristische) bestemmingen.

Wat kan lichaam en geest in balans je bieden?

Therapeutische massages zijn de specialiteit. Stevige diepgaande massages om spieren echt los te maken. Warmte die wordt overgebracht van mijn handen op uw lichaam om zo de spieren soepeler te kneden. Een unieke massage ervaring.

Wie gingen je voor?

Wilt u een massage in alle rust of wilt u een massage met een diepgaand gesprek? Beiden zijn perfect mogelijk zodat u altijd de beste ervaring heeft. Er wordt altijd de tijd genomen om u zo goed mogelijk te helpen met uw klachten, er wordt naar u geluisterd en er wordt altijd rekening gehouden met welke druk u aan kan tijdens de massages. 's morgens, 's middags of 's avonds. Wanneer u nood hebt aan een (therapeutische) massage zal ik altijd voor u klaar staan.

   

Foto's

lichaam en geest in balans in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage
Bedrijfsmassage
Dieptemassage
Holistische Massage
Infrarood sportmassage
Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Therapeutische massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

lichaam en geest in balans


Vunderstraat 47 3550 Heusden-Zolder
0486750332 Klik om te bellen