LevensSter


Looiweg 123 2310 Rijkevorsel

Over LevensSter

Een holistische praktijk voor lichaam & geest
LICHAAM
..................MASSAGE - REIKI - HENNA......................
Wanneer ons lichaam in rust is en oprechte ontspanning ervaart, wordt er ruimte gecreëerd om te helen. Eventuele pijnen worden verzacht en symptomen worden onderzocht. Wil je je leven in balans brengen, begin dan bij het begin en geef je lichaam de kans om zich in een ontspannen staat te bevinden. Voor jezelf zorgen, betekent op regelmatige basis een ME-time moment in te plannen! <3
GEEST
.............LEVENSGIDS - REIKI - WORKSHOPS..............
Wanneer je in onrust leeft, door angsten geleid wordt, dingen doet die niet bij je horen, ... heeft dit een effect op je algemeen welbevinden en zijn lichamelijke klachten niet ver weg te denken. Bewust worden van deze factoren, bewust worden van je gedachten en bewust worden van hoe je dit kan keren, is waar ik je help. Je verhaal onderzoeken en herschrijven is ontzettend krachtig en kan dus voor een groot resultaat zorgen.
HOLISTISCH LEVEN
...................ALL IN TRAJECTEN....................
Holistisch betekent kijken naar het geheel. Wil je dus ALLE delen van je leven weer in balans brengen, hoor je ook effectief aandacht te geven aan al die delen! Ze hebben namelijk allemaal een automatisch effect op de overige delen. Deze trajecten zijn zeer persoonlijk en op maat gemaakt, waarbij een committent wordt verwacht langs beide kanten.
.
.
Heb je het gevoel dat je in bovenstaande manier van werken wel wat kan vinden? Aarzel dan niet een afspraak te boeken!
Ben je nog niet helemaal overtuigd, boek dan een GRATIS online intuïtief gesprekje met me in, zodat we elkaar wat betere leren kennen. Op deze manier kunnen we zeer laagdrempelig kijken of we een match zijn!
De start van je nieuwe verhaal begint bij die eerste KEUZE en STAP richting het ongekende!
<3 In licht & liefde <3

LevensSter in het kort

Soort(en) massage

Babymassage
Energetische massage
HOLISTISCHE MASSAGE
Hot Stone massage
Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Reiki
Rug-, nek-, schoudermassage
Therapeutische massage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw