La Maison Relax


Berkenboomstraat 27 9130 Verrebroek
0475462950 Klik om te bellen

Over La Maison Relax

Waarom is La Maison Relax de beste keuze voor jou?

La Maison Relax, een schoonheids- en massagesalon waar iedereen tot rust kan komen en zich kan laten verwennen. U kan bij ons terecht voor verschillende massages, gelaatsverzorgingen, epilaties, hand-en voetverzorging, tanden bleken en permanente make-up. Bij La Maison Relax hebben we voornamelijk gekozen voor biologische verzorgingsproducten die we zelf getest hebben. Het geheim voor een gezonde en stralende huid dat kiest voor zachtheid en duidelijkheid. De producten zijn voornamelijk opgebouwd uit essentiële oliën, algen, evenals plantenextract en oliën. De Frisse en hypoallergene parfums in de crèmes en oliën garanderen u een relaxerende verzorging!

Meer over La Maison Relax:

Als zaakvoerster behandel ik mijn klanten zelf en gelijk. In de toekomst wil ik graag uitbreiden, zowel mijn klantenbestand als de behandelingen die ik wil aanbieden aan de klanten.

Wat kan La Maison Relax je bieden?

Enkele pluspunten bij La Maison Relax zijn dat we vooral met Biologische producten die we zelf getest hebben werken. Klanten kunnen bij ons ook producten aankopen die we dagelijks in het salon gebruiken om de behandeling thuis verder te zetten.

Wie gingen je voor?

De meeste klanten zijn van de omstreken. De klanten die reeds geweest zijn komen allemaal terug! Wat ik vaak te horen krijg is dat de klanten met klachten naar hier komen en een aantal dagen erna van hun klachten verlost zijn.

La Maison Relax in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Hot Stone massage
Kindermassage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo La Maison Relax

La Maison Relax

La Maison Relax


Berkenboomstraat 27 9130 Verrebroek
0475462950 Klik om te bellen