Kizzy's Healing Praktijk


Zamanstraat 38 9160 Lokeren
+32472285749 Klik om te bellen

Over Kizzy's Healing Praktijk

Energetische en lichaamsmassages mogelijk op afspraak tijdens de weekdagen overdag, 's avonds en in het weekend. 

Een woordje uitleg..

120 minuten full body massage + chakra healing:

Uw volledige lichaam wordt gemasseerd met amandel/jojoba olie (eigenlijk een was) van zeer duurzameke kwaliteit en is geschikt voor elk huidtype.

Tijdens deze behandeling worden de chakra's (vertaald: wielen of grote energiepunten)zacht gemasseerd met essentiële chakra olie, zodat elke chakra een eigen unieke mengeling van geur, diep inwerkt op energetisch/emotioneel/psychisch vlak.

Mensen die houden van een stevige behandeling kunnen een Thaise Massage op een matje ervaren, gevolgd door een volledige lichaamsmassage op verwarmde behandeltafel met oa: acupressuur op voeten, buikmassage gericht op de organen, uitgebreide gelaats- en hoofdmassage.

90 minuten lichaamsmassage:

Volledige lichaamsmassage met zuivere essentiële massageolie waarbij rekening gehouden worden met plaatsen die extra aandacht vragen door een waaier aan massagetechnieken toe te passen om zowel lichaam als geest te ontspannen.

Ook voor dames in blijde verwachting is deze volledige massage aangepast met ondersteuning in zij- en rugligging. Vanaf het 2de trimester is zelfs een zachte Yogamassage mogelijk op een matje in zijligging, eventueel in combinatie met een oliemassage op de massagetafel. Een ideaal rustmoment voor u en de baby.

Voor de liefhebbers worden eerder stevigere technieken toegepast uit de traditionele Thaise Massage op een matje (futon);op de grond, daarna ontvangt het gans lichaam een dieptemassage op de verwarmde massagetafel.

Elke massage wordt aan uw wensen en behoefte aangepast met nodige zorg.

Inclusief een kopje verse thee/water na de behandeling.

Uw comfortzone wordt gerespecteerd, u mag de slip aanhouden tijdens de behandeling.

Geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan diepe relaxatie, zowel lichamelijk als geestelijk.

60 minuten massage:

2 tot 3 lichaamszones die u wenst te laten relaxeren:

Thaise Nek-, gelaats- en hoofdmassage, diepe rug-nek-schoudermassage of uitgebreid relaxeren van vermoeide voeten en benen.

Een zwangerschapsmassage van 1u gebeurt in zijligging om het bekken en de ganse rug, schouders en nek even te ontlasten. 

60 minuten healing:

Elk mens bestaat uit het grove lichaam wat ook het fysieke lichaam noemt.

Er is ook een subtiel lichaam dat bestaat uit: psychische/emotionele en energetische/spirituele velden. Mogelijke verstoringen in deze velden zijn: rusteloosheid, stress, verdriet, trauma, klachten en pijnen als burn-out, bore-out, ptsd, angst en paniek aanvallen.

De klachten kunnen zich ook uiten in fysieke klachten, zoals: ademhalingsproblemen, organische klachten, cysten, CVS, hormonale disbalans, immuniteitsziekte.

Werkwijze:

In een energetische behandeling wordt er weinig tot niets gemanipuleerd, enkele handposities op bepaalde lichaamszone's om ruimte te bieden, aandacht, warmte, geborgenheid, een luisterend oor wat op dat moment van toepassing is.

Kizzy maakt gebruik van healing technieken als QT touch, chakra healing en cranio sacrale therapie in een meditatief kader.

Voordelen:

  • Een diepe ontspanning van lichaam en geest.
  • Ondersteunt het zelfgenezend vermogen.
  • Brengt ruimte en ontspanning aan pijnlijke plaatsen met beperkte mobiliteit of blokkades.
  • Stimuleert afvoer van vocht/afvalstoffen, bevordert een vrije ademhaling, werkt rustgevend op het zenuwstelsel.

Praktisch:

Deze behandeling duurt 1 uur, tracht geen zware maaltijd te nuttigen voor de behandeling en draag aangename, loszittende kledij.

Zorg dat u na de behandeling geen volle agenda hebt, om rustig na te voelen.

Alle 60' en 90' behandelingen zijn ook mogelijk in duo massage-na-elkaar. Jullie worden allereerst verwelkomd in de wereld van relaxatie, aromatherapie en de massage wordt besproken en afgestemd op jullie wensen.

Terwijl u geniet van de massage, kan u partner rusten op een fouton met gezellig boek en kopje thee.

Ook kunnen koppels terecht om massagetechnieken aan te leren in privé sfeer met persoonlijke en professionele begeleiding. Ideale kwaliteitstijd in deze drukke tijden. Jullie leren technieken op maat die je later thuis gemakkelijk kan oefenen, om elkaar nog beter te leren kennen en tot rust te brengen.

Bovenstaande diensten vervangen geen medisch advies en dragen enkel bij tot een gezonde levensstijl.

Bekijk de website voor info, prijzen en afspraken.

Foto's

Kizzy's Healing Praktijk

Kizzy's Healing Praktijk in het kort

Soort(en) massage

Aromamassage
Babymassage
Cranio sacraal therapie
Dieptemassage
Duo-massage
Energetische massage
Holistic pulsing
Holistische Massage
Intuïtieve massage
Kindermassage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Therapeutische massage
Yoga massage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Artikelen

Massage: de oudste vorm van genezing

De eerste handeling die gebeurt als je gekwetst bent is wrijven over de pijnlijke plaats. Dit is een natuurlijke reactie een geeft de hersenen een prikkel waardoor de pijn onmiddellijk verminderd of verdwijnt....

Ademhaling: een kijk op het fysiologisch en energetisch aspect

Ademhaling : een kijk op het fysiologisch en energetisch aspect De ademhaling staat centraal in yogahoudingen (en yogamassage). Fysiologisch gebeurt dit door in- en uitademing via de neus. Dit is de beste...

De zuiverste massageolie

Massageolie olie dient zo zuiver mogelijk te zijn: zoete amandelolie: rijk aan vitamine A, B, D en E (een aanrader in de winterperiode) arganolie (de schat van Marokko voor haar-nagel-lippen verzorging,...

Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding

Er zijn een tal van boeken en diëten, die u een hele boel informatie geven over “gezonde voeding” die bijdraagt tot een gezonde levensstijl. Wat is gezonde voeding? Concreet: "Verse voeding...

Onze locatie

Kizzy's Healing Praktijk


Zamanstraat 38 9160 Lokeren
+32472285749 Klik om te bellen