Karuna


Grotendriesstraat 36 9310 Meldert
0474 94 94 17 Klik om te bellen

Over Karuna

Zeg vaarwel aan stress, herwin je energie en voel je goed in je vel. Tibetaanse Massage vergroot je vitaliteit op lichamelijk, geestelijk, mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Ik begeleid je om leiding te nemen in je leven, een gevoel van welzijn en waardering te hebben, je vooropgestelde doelen te bereiken. Of het nu gaat over problemen op het werk of in je relatie, over moeilijk studeren, bang zijn om te falen, niet goed zitten in je vel, slaapproblemen,...

Tibetaanse massage vindt zijn oorsprong in de Tibetaanse geneeskunde en is aldus een therapeutische massage. De massage herstelt jouw innerlijk evenwicht en stimuleert zo het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest.

In deze massage staan diepe aanraking, aandacht en aanwezig zijn centraal. De diepte van de aanraking heeft niet alleen te maken met de fysieke diepte van de aanraking in het weefsel. Met diep aanraken bedoel ik ook de mate van betrokkenheid en de mate waarin er contact wordt gemaakt. Aanraking is een taal op zich en aangeraakt worden betekent geraakt worden in een diepere laag van jezelf. Het is een ontmoeten van hart tot hart.

De massage stimuleert het zenuwstelsel, de bloedsomloop en het immuunsysteem, het bevordert de eliminatie van gifstoffen, vermindert de hersteltijd bij ziekte. Massage therapie is gunstig voor fysieke klachten als spierspanning, problemen bij de spijsvertering, slaapkwaliteit, constipatie,... maar ook voor mentale en emotionele klachten.
De diepe lichamelijke onstpanning die deze massage bewerkstelligt brengt je geest tot rust, bevordert het algemeen welzijn en stimuleert het gevoel van eigenwaarde.

Deze energetische massage wordt gedaan op futon met essentiele oliën.

Info tel. 0474 949417 of www.karuna-bewustwording.be

Foto's

Karuna in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage
Energetische massage
Shiatsu
Therapeutische massage
Tibetaanse massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Karuna


Grotendriesstraat 36 9310 Meldert
0474 94 94 17 Klik om te bellen