Jan Van Pelt


De Smet De Naeyerlaan 186/3 1090 Jette
0476 24 24 99 Klik om te bellen

Unieke, individuele, attentievolle lichaamsmassage
Respect voor de noden en behoeften van elke cliënt
Vertrouwelijke sfeer, overgave en verbinding

Over Jan Van Pelt

Ik ben een ervaren masseur die mannen zowel als vrouwen (leeftijdscategorie 50+) begeleidt naar diepe fysieke en mentale ontspanning en innerlijke harmonie. Ik creëer een veilige omgeving waarin elke cliënt zich in volle vertrouwen kan overgeven aan de massage die hij/zij nodig heeft.

Respect
Luisteren naar en respect voor de noden en behoeften van elke cliënt zijn voor mij essentieel. Daarom start ik elke sessie met een verkennend gesprek om af te toetsen wat elke cliënt precies nodig heeft. Ik nodig elke cliënt uit om eventuele delicate punten niet uit de weg te gaan. Ze kunnen een belangrijke invloed hebben op de aanpak en het verloop van de massage. Alles kan besproken worden. Hoe opener het gesprek, hoe vlotter de massage. Tijdens dit gesprek schets ik ook het kader waarin ik werk. Hier gelden wederzijds vertrouwen en, uiteraard, het beroepsgeheim. Eenmaal alles helder en duidelijk is voor de cliënt en mezelf en hij/zij hiermee akkoord gaat, kunnen we eraan beginnen.

Verloop
Mijn massages duren gemiddeld anderhalf uur. Dat kan soms uitlopen tot 2 uur. Wees daarop voorbereid. Ik masseer in de regel het hele lichaam. Ik masseer eerst de volledige achterkant met rug, voeten en benen en daarna de voorkant met hoofd, romp, abdomen, armen en dijen. Ik masseer met huidvriendelijie, vloeibare, warme olie. Ik zorg ook steeds voor rustgevende achtergrondmuziek. Ik rond elke sessie af met een korte evaluatie.

Hygiëne
Persoonlijke hygiëne is super belangrijk. Daarom wens ik dat elke cliënt voor de massage een grondige douche neemt. Dat kan eventueel ook bij mij. Ook is het belangrijk om voor de massage geen maaltijd meer te nemen 2 uur voor aanvang.

Mijn massages zijn een deugddoende reis naar een volledige ontspanning van lichaam en geest

Foto's

Jan Van Pelt in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Holistische Massage
Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Therapeutische massage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

---

---

---

---

---

---

Onze locatie

Jan Van Pelt


De Smet De Naeyerlaan 186/3 1090 Jette
0476 24 24 99 Klik om te bellen