InVivere


Breden Els 101 2490 Balen
0497 84 55 35 Klik om te bellen

Over InVivere

Wat kan InVivere je bieden?

Welkom bij InVivere. " Onthaast, vertraag, ontzie, ontjaag, bevrijd de tijd van dwang en druk en vind jezelf terug in stil geluk"

Bij InVivere kom je terecht in een professionele praktijk waar ik jou laat ontspannen en rusten via helende en therapeutische massages. (lomi lomi massage ,integratieve massage, lomi lomi zwangerschapsmassage,holistic pulsing).Integratieve massage en lomi lomi massages zijn helende massages gegeven vanuit het hart, je mag "aangeraakt en geraakt worden"

Heb je het gevoel dat jouw lichaam aandacht vraagt, jouw mind je teveel onrust geeft ...je steeds vastloopt in dezelfde patronen.Hoe zou het zijn om te ontdekken waar je steeds tegenaan of vastloopt in je leven? Wil je graag onderzoeken waar overtollige ballast die je met je meedraagt zich in je lichaam en op een zachte manier mag gaan bekijken, aanraken op jouw eigen tempo en loslaten.

Via lichaamsgerichte therapie of ademwerk ( bewust verbonden ademen) begeleid ik je mee in jouw groeiproces naar meer bewustzijn met je lichaam, meer voelen, het mogen ontdekken en accepteren van jouw eigen unieke manier van "zijn"

Ik ben sinds 2019 gediplomeerd masseur in massage bij kanker, patiënten die in hun traject of herstellende zijn kunnenterecht voor een specifieke op maat afgestemde zorgmassage.

De praktijk is gelegen in Balen, achter in de tuin, waar rust centraal staat, en sinds 2022 is er een tweede praktijk in Mol.

Lieve jij, je bent welkom. Geef jezelf een moment van stilte en een ontmoeting met jezelf cadeau.

Harte groet Sonja

InVivere in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Holistic pulsing
Holistische Massage
Integratieve massage
Intuïtieve massage
Lomi lomi
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Zorgmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

InVivere


Breden Els 101 2490 Balen
0497 84 55 35 Klik om te bellen