il massaggio


Vaartstraat 48 2235 Hulshout
0496506214 Klik om te bellen

Over il massaggio

Waarom is il massaggio de beste keuze voor jou?

Ben je op zoek naar een heerlijk ontspannen gevoel, weg van de dagelijks sleur en stress? Dan ben je bij ‘il Massaggio’ aan het juiste adres. Een plek waar je kan ontspannen en volledig tot jezelf kan komen. We vergeten vaak hoe belangrijk het is om in dit hectische leven een moment van rust voor onszelf te creëren. Neem daarom tijd voor jezelf en laat je gevoelens, gedachten en bezigheden even helemaal los. Simpelweg ongedwongen genieten. Je voelt je immers thuis daar waar je begrepen wordt!

Meer over il massaggio:

Een bezoek aan mijn massagepraktijk is hierbij een echte aanrader. Discretie, hygiëne en kwaliteitsvolle massages zijn mijn prioriteit. Het voornaamste doel van alle massages is lichaam en geest tot rust te brengen, het ideale middel tegen zowel fysieke als geestelijke klachten. Ook door een luisterend oor te bieden, kan ik bijdragen aan jouw mentaal welzijn. Mijn praktijk is ingericht met oog voor detail. In een gezellige, warme, oosterse ruimte creëer ik een thuisgevoel aan de hand van kaarslicht, muziek en geur. 

Wat kan il massaggio je bieden?

Tijdens de massage laat ik me leiden door jouw eigen energie waardoor elke sessie uniek en persoonlijk is en afgestemd op wat jouw lichaam en geest nodig hebben. Bovendien werk ik uitsluitend met kwalitatieve natuurlijke oliën. Wil je tot rust komen en genieten in een omgeving waar je een plek kan vinden voor jezelf? Of bied je deze unieke ervaring graag aan iemand anders aan als geschenk? Aarzel dan niet om te reserveren. Je zal merken, na een behandeling voel je je echt compleet een ander mens.

Foto's

Mezelf in mijn praktijk

il massaggio in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

il massaggio


Vaartstraat 48 2235 Hulshout
0496506214 Klik om te bellen