Ík ben het waard!


Langedijkstraat 36 3290 Diest
0484 84 46 30 Klik om te bellen

Over Ík ben het waard!

Bij 'Ík ben het waard!' kom je terecht bij mij, Nikki, ik werk als een energetisch bewustzijnscoach in mijn praktijk die ik in 2020 met hart en ziel oprichtte. Mijn doel was en is nu nog meer dan voorheen om mensen te helpen. Mijn allerbelangrijkste tool: Mijn grote liefdevolle hart! Want alles wat ik doe is uit liefde en met de frequentie van Pure Liefde in overeenstemming met de natuur.

Ik zorg ervoor dat jij weer sterk in je schoenen mag gaan staan. Door het gebruik te maken van reconnecting sessies (healing), coaching, energetische massages en klankschaal massages help ik jou om oude dingen los te laten en op te ruimen.

De reconnecting kan je vergelijken met een healing sessie. Alleen is de insteek anders. Ik ga met de reconnecting sessie ervanuit dat je reeds heel bent. En dat je alle ballast die je heb verzamelt mag opruimen om je heelheid weer te ervaren. Bij een healing wordt van het standpunt uit gegaan dat je moet geheeld worden en dat gaan ze ook trachten te doen.

Niet alleen tijdens de reconnecting sessies ga ik uit van jouw heelheid, ook tijdens de energetische massages doe ik dat. Deze massages kan je ook weer vergelijken met de helende massages. Enkel zit er weer een nuance in de insteek. Ook hier ga ik weer uit van jouw heelheid en help ik jou op te ruimen. Het fijne hier is dat ik je ondertussen een massage geef. Deze massage helpt je spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichaam te ontspannen. De energie en mijn handen geven je dus als het ware deze massage. Je voelt je na afloop dan ook op alle vlakken lichter.

Tijdens de klankschaalmassage zijn het de trillingen van de klankschalen die je cellen in beweging zetten. De klankschalen geven je als het ware een inwendige massage. Door deze inwendige massage kunnen blokkades verzacht of opgeheven worden. En kan je tot een diepe ontspanning komen. Een echt moment rust.

Voel je dat ik even op je pad mag meewandelen? Maar weet je niet goed wat het beste bij jou past? Dan kan je ook steeds een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Ik nodig je uit om je weer te verbinden met jouw heelheid

Foto's

Nikki

Ík ben het waard! in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Holistische Massage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Ík ben het waard!


Langedijkstraat 36 3290 Diest
0484 84 46 30 Klik om te bellen