Heaven-Earth Connect your Body


Blanklaerstraat, 14 3290 Diest

Over Heaven-Earth Connect your Body

Heaven-Earth  Connect your Body


Voor Dieptemassage in Diest
Ervaart u al tijden pijn of stress? Dat hoeft u niet zomaar te accepteren! Met dieptemassage kiest u voor een alternatieve methode waar u snel de gewenste effecten van zult ondervinden.

Connect your Body in Diest is specialist in dieptemassage, dat hebben veel klanten uit onder andere Beringen en Halen ook mogen ervaren. Wilt u ook snelle verlichting van uw klachten? Aarzel dan niet, maar neem contact op met Heaven -Earth Connect your Body om door middel van dieptemassage uw pijn te verhelpen.
Snel verlichting van uw klachten op een aangename manier.
We snappen als geen ander dat u snel resultaat wilt ervaren. U loopt immers al een geruime tijden rond met klachten.

Voor uiteenlopende klachten biedt dieptemassage een geschikte oplossing. Door
middel van dieptemassage is het mogelijk om tot de diepste spierlagen te geraken. Hiermee verhogen we de toevoer van bloed en zuurstof naar de zones waar u de meeste pijn ervaart. Door deze extra zuurstoftoevoer wordt het mogelijk gemaakt om afvalstoffen sneller af te voeren en kan pijn sneller verlicht worden.


Veel van onze klanten in onder andere Diest, Tessenderlo en Halen ervaarden tijdens de eerste behandeling in eerste instantie pijn. Dit is vanzelfsprekend, vandaar dat Heaven-Earth Connect your Body de dieptemassage geheel aanpast op uw wensen en pijngrens. Op den duur zal deze pijn plaatsmaken voor een gevoel van verlichting. Dit gevoel neemt u tevens mee na de behandeling en wordt door
onze klanten als zeer aangenaam ervaren.


Ook voor diverse andere massages het juiste adres in Diest en omstreken
Connect your Body is niet alleen gespecialiseerd in dieptemassage. Met name klanten uit Diest, Beringen en Scherpenheuvel weten ons ook te vinden voor diverse andere massages, zoals bijvoorbeeld triggerpointmassage, tui-na, en cupping .


Triggerpoint massage
Ervaart u pijn op een bepaalde plek, maar slaagt u er niet in om de oorzaak te achterhalen? De echte pijnpunten zitten waarschijnlijk niet op de plek van de pijn, maar worden elders veroorzaakt. Door middel van triggerpoint massage bestrijden we de pijn bij de oorzaak. Zo kunnen we de klachten niet alleen tijdelijk verminderen, maar ook definitief verhelpen.


Tui-na massage
Tui-na staat voor duwen en vastpakken. Deze diepgaande massage biedt het lichaam de mogelijkheid om zichzelf te genezen. In Diest en omstreken heeft Patrick Laceur van Heaven-Earth Connect Your Body al uiteenlopende klachten bij klanten kunnen verhelpen door middel van tui-na massage. Tui-na  wordt uitgevoerd door middel van diverse handgrepen met zowel handpalm, vingers,
knokkels, vuist als elleboog. Hiermee worden huid, spieren en pezen beïnvloed, waarmee ook de circulatie van bloed wordt gestimuleerd.

Cupping
Met cupping is het mogelijk om uiteenlopende klachten te verlichten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoofdpijn, nek- en rugklachten, sportblessures of spierspanningen door stress.
Door het aanbrengen van de cup, welke zich vacuüm zal trekken op uw lichaam, wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Dit leidt tot de verbetering van de doorbloeding en zal er zorg voor dragen dat uw spieren veel soepeler aan zullen voelen. Tevens kunt u door middel van cupping uw afweersysteem verbeteren.

Neem gerust contact op met Heaven-Earth Connect your Body wanneer u hier vragen over heeft.

Al vele klanten in onder meer Diest, Beringen en Scherpenheuvel gingen u voor.

Neem contact op
Ervaart u al tijdenlang klachten en vermindert de pijn maar niet? Wacht dan niet langer, maar neem vandaag nog contact op met Heaven-Earth Connect your Body in Diest. Wij gaan graag met u in gesprek en bieden u behandeling op maat, om zo snel mogelijk pijnverlichting te kunnen realiseren. 

Online reserveren via website mogelijk.

Het is mijn missie om mensen te helpen, door een combi van massage ´s, zodat men terug kan genieten van het leven

Foto's

Zicht praktijk oprit
Tuina Shu punten
silicone cup
zicht praktijk massagetafel
massage kneden nek

Heaven-Earth Connect your Body in het kort

Soort(en) massage

Babymassage
Bindweefselmassage
Cupping
Diepte massage
Dieptemassage
Energetische massage
Kindermassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Therapeutische massage
Triggerpointtherapie
Tuina

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Certificeringen

Gezondheidstherapeut/begeleider Tui-na Therapeut

Team

Onze locatie

Logo Heaven-Earth    Connect your Body

Heaven-Earth Connect your Body

Heaven-Earth Connect your Body


Blanklaerstraat, 14 3290 Diest