Equilibra


Ververijstraat 16 8540 Deerlijk
0473480883 Klik om te bellen

Over Equilibra

Waarom is Equilibra de beste keuze voor jou?

'Een gezonde geest in een gezond lichaam' is mijn slogan. Spanningen ebben weg door relaxerende massage, spieren worden soepel door sportmassage. Als sportvrouw in hart en nieren en met de nodige fijngevoeligheid ga ik op zoek naar de meest gepaste behandeling.

Meer over Equilibra:

Elke massage wordt met de nodige aandacht gegeven, zodat er na afloop een fijn gevoel overblijft. Ik wil dat klanten zich op hun gemak voelen en graag terugkomen. Ieder mens heeft recht op een moment voor zichzelf, en dat wil ik graag in mijn praktijk aanbieden.

Wat kan Equilibra je bieden?

Elk individu is verschillend. Zo is ook elk van mijn massages verschillend. Ik laat me telkens leiden door mijn intuïtie en kennis om zo de perfecte massage te kunnen geven. Zowel de triatleet als de overwerkte secretaresse zijn bij mij in goede handen !

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn sporters en niet-sporters, van huisvrouwen tot managers. Ik maak hier geen onderscheid in. Vaak komen mensen over de vloer met pijnlijke schouders/nek/rug, die ik met een combinatie van triggerpointmassage en ontspanningsmassage van hun spanningen bevrijd. Ook in de sportmassage werk ik heel vaak met triggerpointbehandeling. Heel effectief !

Equilibra in het kort

Soort(en) massage

Babymassage
Bedrijfsmassage
Dieptemassage
Duo-massage
Hot Stone massage
Japanse Gezichtsmassage
Kruidenstempelmassage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Stoelmassage
Therapeutische massage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Equilibra


Ververijstraat 16 8540 Deerlijk
0473480883 Klik om te bellen