Energetische Praktijk Sawadi


Bazelstraat 272 9150 Kruibeke
0475816657 Klik om te bellen

Over Energetische Praktijk Sawadi

Waarom is Sawadi de beste keuze voor u?

Vergeet morgen, geniet nu! Sawadi is dé praktijk voor energetisch welzijn! Bij Sawadi beleef je niet zomaar een oppervlakkige ontspanningsmassage, maar wel een diepere Holistische massage waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht. Dankzij onze behandelingen en massages wordt het zelfgenezend vermogen ondersteunt en bevordert. De vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel zal hierdoor versterken. En jawel, ieder van ons bezit dit. Alleen luisteren we te weinig naar wat ons lichaam echt vertelt. We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekort schiet. Hierdoor wordt zowel onze mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Wij helpen je dan ook graag op gepaste wijze verder om (her)nieuw(d)e energie te vinden. Hierbij doen wij steevast een beroep op onze opleidingen, levenservaringen en intuïtie.

Meer over Sawadi:

In 1987 ging ik aan de slag als verkoopster bij Boetiek Sawadi te Kontich. Al snel werd duidelijk dat ik een gave had om mensen te willen "helpen". Door de jaren heen kreeg ik meer inzicht in waar ik juist naar toe wou op professioneel vlak, alleen kreeg ik mijn ideeën niet op de juiste manier verwoord. Ik begon vervolgens als zelfstandig Imagosylist wat me een extra boost gaf en een betere visie op wat ik nu écht wou :"De mens zien als een geheel"! Ik stelde vast dat door het verbeteren van het uiterlijk doormiddel van kleur en stijl het innerlijke niet noodzakelijk mee evolueerde. Klanten voelden dit ook aan en kwamen meer en meer bij mij te rade over hun innerlijke evolutie. Mijn sterk ontwikkelde intuïtie werd alleen maar verder aangewakkerd tot ik toevallig een nieuwsbrief van een opleidingscentrum onder ogen kreeg. Eindelijk werd alles helder en kon ik nu ook in "woorden" vertellen wat in mij speelde. Het hele gegeven kwam in een stroomversnelling terecht en kreeg nu ook een naam : Energetisch Therapeut! Als gediplomeerd Energetisch Therapeut kan ik nu efficiënter werken vanuit een Holistische visie met de unieke combinatie van gerichte, professionele opleidingen, levenservaring en intuïtie. Het was een lang en soms hobbelig parcours, maar nu hoop ik mijn einddoel bereikt te hebben en dit gek genoeg waar ik ooit ben gestart! Als eerbetoon en uit dank voor mijn allereerste werkgevers, die mij steun, warmte en wijsheid hebben meegegeven ontstond al snel de naam voor onze praktijk: Energetische Praktijk Sawadi

Wat kan Sawadi u bieden?

Jij verdient "me time"? Dan is onze Helende Ontspanningsmassage een echte aanrader! Kom tot jezelf en voel je als vernieuwd. Bevrijd je lichaam en geest van onnodige stress. Onze massages werken bloeddruk verlagend en geven jouw "humeur" een positieve boost. Vanwege de Helende werking zal je door regelmatig bij ons gemasseerd te worden jouw lichaam gezonder maken. Onze Intuïtieve Massages zijn de perfecte oplossing voor emotionele blokkades die het zelf genezend systeem niet zijn werk kunnen laten doen. Hierdoor kunnen andere lichamelijke klachten ontstaan en blijft je in een vicieuze cirkel hangen. Deze massage gebeurt vanuit het hart en krijgt hierdoor een individueel karakter. Holistic Pulsing is een zachte en ideale therapie voor allerlei blokkades. Het is een mooie aanvulling op onze Helende Ontspanningsmassages en Intuïtieve massages. Deze methode zal nog meer het genezend vermogen van het lichaam stimuleren. Holistic Pulsing is ook een zeer goede therapie voor zwangere vrouwen, mensen met Autisme, ADHD, Burn-out of gelijkaardige kenmerken.

Wie gingen u voor?

Iedereen gaat de dag van vandaag gehaast en stressvol door het leven. Hierdoor verliest men uit het oog dat de eigenlijke essentie van het leven draait om zorg & welzijn. Onze klanten beleven bij het betreden van onze praktijk een oase van rust gecreëerd in een huiselijke omkadering. Na de behandeling laten wij jou in alle rust even nagenieten op de massagetafel. Na het omkleden kom je bij een kopje thee of koffie terug tot jezelf. Jij zal met een heerlijk ontspannen gevoel onze Energetische Praktijk verlaten.

Foto's

Energetische Praktijk Sawadi in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Energetische massage
HOLISTISCHE MASSAGE
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Artikelen

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte en ideale therapie voor allerlei blokkades. Het is een mooie aanvulling op onze Helende Ontspanningsmassages en Intuïtieve massages. Deze methode zal nog meer het g...

Onze locatie

Energetische Praktijk Sawadi


Bazelstraat 272 9150 Kruibeke
0475816657 Klik om te bellen