Energetische Praktijk Sawadi


Bazelstraat 272 9150 Kruibeke

Erkend Energetisch Therapeut bij de BMF
Holistisch werken op een diepwerkend niveau
Fysiek en of Mentaal welzijn bevorderen

Over Energetische Praktijk Sawadi

Waarom is Sawadi de beste keuze voor jou?

Sawadi is dé praktijk voor energetisch welzijn! Bij ons beleef je niet zomaar een massage, maar wel een diepere, holistische en energetische lichaamsbehandeling, waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht.

Dankzij onze behandelingen en massages wordt het zelfgenezend vermogen ondersteunt en bevordert. Hierdoor gaan de vitaliteit van jouw hoofd, hart, lichaam en ziel versterken. En jawel, ieder van ons bezit dit genezend mechanisme, alleen luisteren we niet naar wat ons lichaam echt vertelt.

We ontspannen te weinig, leven te snel en laten teveel stressfactoren toe waardoor dit vermogen tekortschiet. Hierdoor worden zowel onze mentale, geestelijke als lichamelijke gezondheid aangetast. Wij helpen je graag op een gepaste manier verder om (her)nieuw(d)e energie te vinden. Hierbij doen we steevast een beroep op onze opleidingen, levenservaringen en intuïtie.

Meer over Energetische Praktijk Sawadi:

Hallo, 'wij' zijn Energetische Praktijk Sawadi en Anne Elisabeth. De praktijk bestaat sinds 2017.

Door constante groei en in beweging te blijven, hebben we onze activiteiten beter gekanaliseerd, en kunnen we gerichter naar onze doelgroep werken.

We richten ons op mensen die niet op zoek zijn naar een "klassieke" ontspanningsmassage, maar wel naar een Therapeutische massage met als doel fysieke en mentale blokkades te voorkomen en – of te verhelpen. Een lichaamsbehandeling waarmee we bijdragen tot je mentale en fysieke welbevinden.

Door je regelmatig bij ons te laten masseren, wordt vanwege de helende werking, jouw lichaam gezonder. Onze Massages zijn ook een mooie toegevoegde waarde bij emotionele blokkades die het zelf genezend systeem niet zijn werk kunnen laten doen. Hierdoor ontstaan andere lichamelijke klachten en blijf je in een vicieuze cirkel hangen.

Aandachtpuntjes:

 • We praktiseren onze massages enkel bij + 16 jarige meisjes en (NIET zwangere) vrouwen.
 • Om praktische redenen bieden we voorlopig enkel therapeutische massages aan mannen die partners zijn van ons vast cliënteel!
 • We werken enkel vanuit onze praktijkruimte en doen geen massages op verplaatsing - aan huis.
 • We doen geen 'klassieke ontspannings- of wellnessmassages, hiervoor verwijzen we je graag door naar collega's die deze massages in hun aanbod hebben.

Wie gingen je voor?

Veel mensen gaan tegenwoordig gehaast en stressvol door het leven. Hierdoor verliest men uit het oog dat de essentie van het leven draait om (eigen) zorg & welzijn! Onze cliënten beleven bij het betreden van onze praktijkruimte een oase van rust gecreëerd in een huiselijke omkadering. Na de behandeling laten we jou even nagenieten op de (verwarmde) massagetafel.

Daarna kom je bij een kopje thee of koffie opnieuw tot jezelf. Je gaat met een heerlijk helend gevoel onze Energetische Praktijk verlaten.

Wat kan Sawadi jou bieden?

Lichaamsbehandelingen die je FYSIEK WELZIJN bevorderen:

 • Energetische massage - Ervaar een unieke lichaamsmassage met een subtiel, helend karakter.
 • Hoofdpijn massage - We behandelen over het hele lichaam meridianen met belangrijke acupunten voor hoofdpijnen.
 • Chronische pijn massage - Deze massage geeft je de eerste helende stappen naar het herstellen van pijn en vermoeidheidsklachten.

Lichaamsbehandelingen die je MENTAAL WELZIJN bevorderen:

 • Intuïtieve massage - Deze geeft inzicht naar jezelf, je vastlopende patronen en is hierdoor ook een goede ondersteuning bij een depressie of burn-out.
 • Energetische (Aura & Chakra) Healing - We helpen jezelf versterken, bewuster worden en beter beschermen tegen negatieve emoties en onbalans.

Aanvullende optie (enkel) op onze Mentale Welzijn behandelingen:

 • Zielslezing - Dit is een verdieping naar het cel-geheugen van je lichaam. We kunnen hiermee dieper gaan helen tot in je onderbewustzijn.

Aanvullende optie op onze Fysieke en Mentale lichaamsbehandelingen:

 • Kwantum Energie Therapie - Dit is een eenvoudige, maar krachtige therapie, die als het nodig is, je lichaam een extra stoot genezingskracht geeft. Deze healing methode gaat uit van de levenskrachtenergie (chi) in combinatie met ademhaling en lichaamsbewustzijn-technieken. Het lichaam zelf stimuleren om te helen via ademhalingstechniek, resonantie en meditatie.

Weetjes - Vragen?

Op onze website vind je uitgebreid alle informatie betreft:

Video

Jouw 'welzijn' is onze prioriteit

Foto's

Geschenkset
Piramide Toermalijn
Obelisk Amethist
7 chakra armband
Lotus en Rozenkwarts
Liggende Boeddha
Aromafume
Kamerwaterfontein
Handenmassage
Kaarsfeerlichten
Zoutkorfje
Sfeer met zoutlampen
Intuïtieve massage
Massagetafel
Therapeutische massage
Hoofdpijnmassage

Energetische Praktijk Sawadi in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Energetische massage
Holistische Massage
Intuïtieve massage
Rug-, nek-, schoudermassage
Therapeutische massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Energetisch therapeut

Psychognoom

Quality Award 'Partner in Excellence'

Team

Artikelen

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte en ideale therapie voor allerlei blokkades. Het is een mooie aanvulling op onze Helende Ontspanningsmassages en Intuïtieve massages. Deze methode zal nog meer het genezend...

Onze locatie

Logo Energetische Praktijk Sawadi

Energetische Praktijk Sawadi

Energetische Praktijk Sawadi


Bazelstraat 272 9150 Kruibeke