Elise Berkvens - Shiatsu, Yoga, Cranio Sacrale therapie


Garenstraat 61 3550 Heusden

Over Elise Berkvens - Shiatsu, Yoga, Cranio Sacrale therapie

Shiatsu is een doeltreffende, eeuwenoude japanse drukpuntmassage, waarbij de mentale, fysieke en geestelijke gezondheidi gestimuleerd wordt. Met behulp van de druk van duimen, vingers en/of handpalmen, stretches en de energie die hierdoor wordt doorgegeven naar jouw lichaam, wordt je zelfgenezende kracht in gang gebracht, met als gevolg dat jij je beter, gezonder en vitaler voelt en je je meer bewust wordt van wat er in je omgaat. De energiebanen of meridianen en de vele drukpunten (tsubo's) die aangesproken worden staan in verbinding met onze organen. Door Shiatsu toe te passen op deze tsubo's, kunnen we hun fysieke en emotionele werking beïnvloeden.

Shiatsu werkt ondersteunend bij rugklachten, nekklachten, gewrichtspijnen, spanningsklachten in armen en schouders. Ook werkt shiatsu dieper in op stress-symptomen waarbij vaak onrust ervaren wordt (zoals niet kunt stoppen met denken en je moe en uitgeput voelen). Klachten zoals migraine, menstuatieklachten, verteringspoblemen, slapeloosheid, angsten, depressie, circulatieproblemen, lusteloosheid zijn ook behandelbaar en/of te ondersteunen met Shiatsu. De behandelingen gebeuren mét kleding aan op een mat (futon) op de grond.  

Ik help met shiatsu iedereen vooruit die op zoek is naar een betere persoonlijke balans en meer vitaliteit. 

Je balans wordt hersteld met ofwel activerende of relaxerende technieken, je ervaart opnieuw dat je mee kunt met de stroming van het leven. 

Niks moet, alles mag er zijn. Je lichaam is weer in staat om bewuster te kunnen voelen en observeren. Je zal meer kracht en souplesse ervaren (zowel lichamelijk als geestelijk), je adem en lichaamsbewustzijn zullen verbeteren, je zult je beter in je lichaam en geest voelen.. 

Kernwoorden voor mijn aanpak zijn: Intuïtief, oprecht, respect, verbinding, veelzijdig, humor, eigenwijs.
Ik sta geregistreerd als C3 Shiatsu beoefenaarster (3e graad) bij de Belgische Shiatsu Federatie en beoefen dit vak reeds sinds 2012. 

Shiatsu slaagt naar mijn mening er in, om de energie in jezelf weer te laten stromen, zodat je weer kunt zijn wie je echt bent en niet meer het gevoel hebt dat je op zoek moet gaan om iemand te "worden". Daarbij zie ik Cranio Sacrale therapie en voetreflexologie als uitermate geschikte aanvullingen of variaties op mijn shiatsu behandelingen.

Mocht u als bedrijf geïnteresseerd zijn in een groepyogales of stoelmassages op de werkvloer, vraag mij gerust een offerte op maat.

Elise Berkvens

Professionele achtergrond

-Gediplomeerde Shiatsu C3 (volledig traject) beoefenaarster


-Gediplomeerde Dru yoga docente


-Gecertificeerde Voetreflexologe


-Gecertificeerde Reiki II beoefenaarster


-Cranio Sacrale therapie beoefenaarster


-Ervaring in Vipassana meditatie

-Actief als master in de Beeldende Kunsten


*volgt op regelmatige basis bijscholingen

Elise Berkvens - Shiatsu, Yoga, Cranio Sacrale therapie in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Cranio Sacrale therapie
Shiatsu
Stoelmassage
Voetreflexmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Elise Berkvens - Shiatsu, Yoga, Cranio Sacrale therapie


Garenstraat 61 3550 Heusden