De Wilde Roos


Termeulenstraat 8 1641 Sint Genesius rode
0473 35 13 45 Klik om te bellen

Over De Wilde Roos

Waarom is De Wilde Roos de beste keuze voor jou?

Een Energetische massage heeft een holistische benadering. Lichaam, geest en ziel worden beroerd. Naast de heilzame werking van de massage word je meegevoerd naar je diepste kern, je werkelijke wezen. Het is meer dan enkel het lichaam tot ontspanning brengen. De massage gebeurt vanuit intuïtie met openheid en volle aandacht voor wat het lichaam nodig heeft. Bij Energetische massage staat liefdevolle aanraking voorop. Met liefdevolle handen laten bevestigen en voelen: "Dit ben jij en je bent goed hoe je bent" 

Je kan bij mji terecht voor Tantra, Integratieve, vierhanden en duo massages.

Meer over De Wilde Roos:

Het is mijn passie om mensen te helpen Bewust te worden van wie ze zijn. Door jouw lichaam op een liefdevolle en respectvolle manier aan te raken, kom je in contact met jezelf. De energie die je door de massage door je heen voelt stromen, is helend. Het vervult me met dankbaarheid om mensen op die manier te helpen.

Wat kan De Wilde Roos je bieden?

Je kan kiezen voor een energetische  Integratieve lichaamsmassage (90 minuten). Als je klaar bent om de kundalini energie nog dieper te laten stromen, kan je opteren voor een Tantra massage. Een Tantra massage duurt 120 minuten (inclusief voor- en nagesprek).

Wie gingen je voor?

Mijn klanten komen van overal uit België om de unieke ervaring van deze massage te ervaren. Het is mijn intentie om al mijn klanten een mooie ervaring te bieden. Ik geef hiervoor telkens het beste van mezelf zonder mezelf te verliezen. Je kan rekenen op een veilig en vertrouwd kader. Je gaat hier volledig ontspannen buiten.

Foto's

Mijn authentieke ikzelve

De Wilde Roos in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Holistische Massage
Integratieve massage
Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Zorgmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Artikelen

Waarom een massage zo heilzaam is

Waarom een massage zo heilzaam is. We hebben allemaal huidhonger. Enkel als baby en kleuter werden we (in de meeste gevallen) geknuffeld en gestreeld en vastgehouden. Zodra we wat ouder worden, gebeurt...

Onze locatie

Logo De Wilde Roos

De Wilde Roos

De Wilde Roos


Termeulenstraat 8 1641 Sint Genesius rode
0473 35 13 45 Klik om te bellen