Chris Standaert


Blasiusdriesstraat 9B 9850 Nevele
0495787372 Klik om te bellen

Over Chris Standaert

Waarom is Chris Standaert de beste keuze voor u?

We beschikken over een 28 tal jaar ervaring in de bio esthetiek, en als toppertje onze ontgiftende ayurveda massage voor dames. Deze massage is bedoelt onze klanten op een zalige ontspannen manier te laten genieten van een rustmoment in deze drukke tijden. De enorme druk op werk en huishouden laat veel vrouwen niet meer toe te ontstressen, en soms word het wel even iets teveel. Hier in een rustgevende omgeving komt men terug tot zichzelf.

Meer over Chris Standaert:

Als schoonheidsspecialist ben ik enorm gesteld op resultaat, dit op gebied van anti-aging als op ontspanning, deze twee gaan hier hand in hand. Dames komen om te herbronnen en hun schoonheid terug te vinden, dit kan op vele vlakken. Het enige wat telt is dat ze de stap zetten tot ons salon. Men kan hier als vrouw in alle vertrouwen terecht, er wordt altijd behandelt op de manier waarbij u zich goed voelt.

Wat kan Chris Standaert u bieden?

Men kan net als waarmee gewerkt wordt natuurlijke producten aan zeer goede prijzen bekomen in ons salon. Onze zaak staat voor schoonheid- ontspanning in alle vertrouwen. Voor alle duidelijkheid, eromassage kan u hier NIET bekomen.

Wie gingen u voor?

Veel dames hebben ons salon vele jaren geleden ontdekt, en zijn er ondertussen trouwe klanten geworden en vrienden. De huishoudelijke sfeer is hier een normaal gegeven, ieder voelt er zich thuis. Tot binnenkort Chris.

Chris Standaert in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage
Holistische Massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Therapeutische massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Chris Standaert


Blasiusdriesstraat 9B 9850 Nevele
0495787372 Klik om te bellen