Chakramas


Veldestraat 22 22 9850 Merendree
0479 07 84 05 Klik om te bellen

Over Chakramas

Chakramas...

Chakramas opened haar service op 1 Augustus 2021 maar stoelt zich op 5 jaar ervaring met ontspanningsmassage. Die nu aangevuld is met kennis over the chakras en de relatie tot de gebieden op het lichaam. 

De doelstelling van Chakramas is om bij u een volledige ontspanningstoestand te verwezelijken en uw chakras extra aandacht te geven zodat deze weer in balans geraken of blijven. U kunt kiezen voor een reguliere Chakramas Massage of een Chakramas Massage+. Deze laatste optie laat het toe om ook uw seksuele energie te stimuleren danwelniet vrij te laten. 

Door mijn ervaring als ontspanningsmasseur, mijn achtergrond als seks therapeut, praktische psycholoog en verworven kennis over chakras kan ik u net dat beetje extra meegeven om uw een heerlijke ontspanning te geven, uw chakras te openen en om over allerhande zaken tabooloos te kunnen praten.

Mijn service is er voor iedere volwassene vanaf 18 jaar oud. Man, vrouw, man in transitie, vrouw in transitie of intersex. En de gehele lgbtq+ gemeenschap. Daarnaast is mijn service ook aan te vragen door mensen die lichamelijk en of geestelijke uitdagingen hebben. Dit betreft mensen die blind, doof, rolstoelbehoeftig zijn, depressief of anderzijds limieten ervaren door eender welke aandoening of gedachtenproblematiek. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar mijn website.

Mijn service wordt bij u thuis geleverd. 

Met vriendelijke groet, 

Djev

 

Chakramas in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Intuïtieve massage
Ontspanningsmassage
Therapeutische massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Sex Counsellor

praktisch psycholoog

Onze locatie

Chakramas


Veldestraat 22 22 9850 Merendree
0479 07 84 05 Klik om te bellen