Caravicon


Antwerpsestraat 126 bus 2 2850 Boom
0491872618 Klik om te bellen

Over Caravicon

Waarom is caravicon de beste keuze voor jou?

We zijn een dynamisch duo dat beiden opgeleid zijn door de Wellness Academie. Beiden bieden we verschillende massages aan die therapeutisch werken. Massage is voelen met de handen en met behulp van pressure points en prof. technieken blokkade of spanning verhelpen. Deze kunnen heel ontspannend zijn tot sportmassage dat iets steviger is. We werken op een veilige manier en staan garant voor hygiëne. Begin November is ook hotstone mogelijk. 

Meer over caravicon:

Wie zijn we Werner en Conny en we zijn al enkele jaren actief bezig in de wereld van massage en andere.

Wat kan caravicon je bieden?

Werner biedt Ontspanningsmassage en Sportmassage aan. Conny biedt Ontspanningsmassage Zweedse, Lomi Lomi Samudra, Ayurvidische massage, Sport en Hotstone (vanaf november) aan. Hierbuiten is Conny ook volwaardig Make Up Artiste en Hairstyliste en zat ze vorig jaar op menige fotoshoots modellen op te maken. Dames kunnen eveneens bij haar terecht voor een gelaatsverzorging en gelaatsmassage.

Wie gingen je voor?

Ons cliënteel is keurig en heeft toch een zekere standing. Van CEO tot sportlui op hoog niveau tot personen die revalideren en nood hebben aan een Ontspannende of iets pittigere Sportmassage.

Foto's

Caravicon in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage
Bedrijfsmassage
Dieptemassage
Energetische massage
Hot Stone massage
Lomi lomi
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja