belightfull


Tijdokstraat 5 8380 Zeebrugge
0498/746160 Klik om te bellen

Over belightfull

Waarom is belightfull de beste keuze voor jou?

Belightfull geeft Ayurvedische massages aan huis. Deze massage heeft zijn oorsprong in India en wordt nog steeds dagelijks toegepast door de Indische artsen. Ayurveda gaat er van uit dat je lichaam is opgebouwd uit drie dosha's: Vata, Pitta en Kapha. De Ayurvedische massage zorgt ervoor dat deze in balans blijven.

Meer info op: www.belightfull.be

Meer over belightfull:

Na mijn opleiding als energetisch therapeut en tal van andere massagevormen, vond ik in deze massage de perfecte combinatie van energetische werken en toch op een ontspannende manier. Tijdens de massage worden verschillende energiepunten en -banen gestimuleerd, alsook wordt geest en lichaam in balans gebracht.

Wat kan belightfull je bieden?

Ideaal aan mijn dienst is dat ik dit in jouw eigen vertrouwde omgeving kom doen. Handig voor als je weinig tijd hebt, of geen verplaatsing wilt doen. Achteraf blijf je gewoon lekker lang in je roes zitten omdat je de auto naar huis niet meer hoeft te nemen. Ik breng alles mee: tafel, massage-olie, handdoeken,... Alles zit in de prijs, alsook de reiskosten in mijn werkgebied (kuststreek, regio Brugge), daarbuiten wordt er 0,50€ per extra kilometer aangerekend.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn mensen die graag in hun vertrouwde omgeving een massage krijgen, of die weinig tijd hebben om naar een wellness te gaan. Mensen die interesse hebben in het energetische aspect van het lichaam en daarop willen werken. Alsook mensen die een Ayurvedische massage willen ontdekken, of die dat al ontdekt hebben en er niet genoeg van krijgen!

belightfull in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

belightfull


Tijdokstraat 5 8380 Zeebrugge
0498/746160 Klik om te bellen