Beautysalon Chris


Blasiusdriesstraat 9 B 9850 Nevele
0495 78 73 72 Klik om te bellen

Over Beautysalon Chris

Waarom is Beautysalon Chris de beste keuze voor u?

Elke vrouwelijke persoon ontspannen & verzorgen. In een rustig kader een ayurvedische massage of schoonheidsbehandeling ondergaan met top natuurlijke producten en 28 jaar ervaring. Wij bestaan 28 jaar en zijn een vast en gekend salon in onze gemeente en de klanten komen van ver naar ons toe. Ontspanning voor de vrouw staat hoog in ons vaandel, we zorgen voor een ontspannen sfeer, we zijn professioneel in onze behandelingen.

Meer over Beautysalon Chris:

Als zaakvoerder/schoonheidsspecialist sta ik klaar elke dag klaar in het beautysalon met grote motivatie. Ontspanning en een degelijke aanpak individueel klant gericht. Schoonheid en relaxatie staat centraal in het salon.

Wat kan Beautysalon Chris u bieden?

Kwalitatieve producten aan zeer betaalbare prijzen zijn een pluspunt, en daarboven bevatten ze geen kleurstoffen of additieven.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn Ginette en Mieke uit de buurt, maar ook Francine en Vera uit de stad. Met andere woorden iedere vrouw kan in vertrouwen een afspraak maken. Op een aangename huiselijke sfeer worden onze klanten ontvangen, zodat ze zich heel snel in een vertrouwde omgeving thuis voelen. De volledige aandacht aan hun persoon.

Foto's

Beautysalon Chris in het kort

Soort(en) massage

Ayurveda massage
Holistische Massage
Rug-, nek-, schoudermassage
Therapeutische massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Beautysalon Chris


Blasiusdriesstraat 9 B 9850 Nevele
0495 78 73 72 Klik om te bellen