Beauty Jess


Maststraat 23 2910 Essen
03 290 67 97 Klik om te bellen

Over Beauty Jess

Waarom is Beauty Jess de beste keuze voor jou?

Beauty Jess is een schoonheidssalon waar je ook voor massages terecht kan:

* Ontspannende massage

* Sportmassage

* Zwangerschapsmassage

* Rug-, nek- schoudermassage

Wij werken samen met Hairstyle Melo, zo kan u ook gebruik maken van haar diensten en eventueel combineren. U kan bijvoorbeeld een massage laten doen en eventueel naderhand u haar laten knippen en kleuren of waarom niet andersom? Alles is mogelijk.

Meer over Beauty Jess:

Beauty Jess is aangesloten bij de Belgische Beauty Federatie (BBF). Dit wilt zeggen dat wij een gediplomeerd en erkend schoonheidsspecialiste zijn. Wij beschikken over de nodige kennis dat noodzakelijk is om onze behandelingen op een correcte en discrete manier uit te voeren. Als Beauty professional van de Belgische Beauty federatie werkt u met kwaliteit en professionaliteit. De dag dat je stopt met leren, is de dag dat je stopt met leven. Deze mentaliteit pas ik zoveel mogelijk toe op mijn schoonheidsinstituut. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technieken zodat wij een betere, uitgebreidere en up-to-date service aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij werken op afspraak. Zo krijgt elke klant de tijd die hij/ zij verdient. U kan zelfs online boeken via onze website of bellen naar 03 290 67 97.

Wat kan Beauty Jess je bieden?

Wij werken met producten die dierproefvrij zijn en dermatologisch getest zijn. Wij bespreken ook altijd voor de behandeling wat de wensen zijn van de klant of eventueel kwaaltjes zijn. Ook doen wij altijd een huiddiagnose voor we een gelaatsverzorging doen, zo leer ik de huid kennen van de klant en kan ik het beste advies geven.

Wie gingen je voor?

Iedereen heeft tegenwoordig last van stress. Het is belangrijk om in een ontspannen sfeer de behandelingen uit te voeren. Bij ons staat rust en ontspanning op nummer 1.

Beauty Jess in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Beauty Jess

Beauty Jess

Beauty Jess


Maststraat 23 2910 Essen
03 290 67 97 Klik om te bellen