sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Vaartstraat 48
    2235 Hulshout
  • 0496506214

il massaggio

Waarom is il massaggio de beste keuze voor jou?

Ben je op zoek naar een heerlijk ontspannen gevoel, weg van de dagelijks sleur en stress? Dan ben je bij ‘il Massaggio’ aan het juiste adres. Een plek waar je kan ontspannen en volledig tot jezelf kan komen. We vergeten vaak hoe belangrijk het is om in dit hectische leven een moment van rust voor onszelf te creëren. Neem daarom tijd voor jezelf en laat je gevoelens, gedachten en bezigheden even helemaal los. Simpelweg ongedwongen genieten. Je voelt je immers thuis daar waar je begrepen wordt!

Meer over il massaggio:

Een bezoek aan mijn massagepraktijk is hierbij een echte aanrader. Discretie, hygiëne en kwaliteitsvolle massages zijn mijn prioriteit. Het voornaamste doel van alle massages is lichaam en geest tot rust te brengen, het ideale middel tegen zowel fysieke als geestelijke klachten. Ook door een luisterend oor te bieden, kan ik bijdragen aan jouw mentaal welzijn. Mijn praktijk is ingericht met oog voor detail. In een gezellige, warme, oosterse ruimte creëer ik een thuisgevoel aan de hand van kaarslicht, muziek en geur. 

Wat kan il massaggio je bieden?

Tijdens de massage laat ik me leiden door jouw eigen energie waardoor elke sessie uniek en persoonlijk is en afgestemd op wat jouw lichaam en geest nodig hebben. Bovendien werk ik uitsluitend met kwalitatieve natuurlijke oliën. Wil je tot rust komen en genieten in een omgeving waar je een plek kan vinden voor jezelf? Of bied je deze unieke ervaring graag aan iemand anders aan als geschenk? Aarzel dan niet om te reserveren. Je zal merken, na een behandeling voel je je echt compleet een ander mens.


Foto's van il massaggioil massaggio in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ontspanningsmassage

Werkzame personen

  • Man