Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Tijdokstraat 5
    8380 Zeebrugge
  • 0498/746160
  • Website

belightfull

Waarom is belightfull de beste keuze voor jou?

Belightfull biedt energetische massages aan bij jouw thuis. Bij een energetische massage wordt zowel het fysieke lichaam als het energetisch lichaam gemasseerd. Via bepaalde massagetechnieken worden energiebanen binnenin het lichaam gestimuleerd en energiepunten op het lichaam geactiveerd, en dat terwijl de klant geniet van de fysieke aanraking op het lichaam. Geest en lichaam wordt terug in balans gebracht, en ontspanning volgt vanzelf. Er wordt ook gewerkt met hoogwaardige oliën, zoals de Indische kruidenolie voor de Ayurvedische massage, of specifieke olie geschikt voor ons energetisch systeem. Waarom kiezen voor een massage bij jouw thuis met Belightfull? Lekker gemakkelijk en geen tijdsverlies. Onze prijzen zijn all-in, geen bijkomende kosten. Alles wordt voorzien door ons en achteraf blijf je langer in die ontspannende roes zitten doordat je niet meer in je auto hoeft te stappen. Je kan kiezen tussen een Ayurvedische Massage of een Chinese Massage, telkens van één uur.

Meer over belightfull:

Ik heb Belightfull opgericht met de achterliggende gedachte dat het leven wel wat luchtiger mag zijn, wat meer ontspannen, en dat ons innerlijk licht terug mag branden. Na het volgen van een opleiding tot energetisch therapeut, en ondertussen ook wat andere workshops, kwam ik tot de conclusie dat dit voor mij de ideale combinatie was: de mensen laten genieten, even uit het hoofd halen, maar ook met de focus op het energetische aspect.

Wat kan belightfull je bieden?

Waarom kiezen voor Belightfull? Omdat Belightfull tot bij jou thuis komt, dat is lekker gemakkelijk en je hebt geen tijdsverlies. Omdat wij geen gewone massages aanbieden, maar massages op een energetisch niveau. Dit wil zeggen dat de focus niet enkel op ontspanning ligt, maar ook op het losmaken van geblokkeerde energie, het stimuleren van energiebanen en -punten, en het activeren van het lymfesysteem. Omdat wij een all-in formule aanbieden. Alles zit in de prijs, er zijn geen bijkomende kosten.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn mensen die zoeken naar een ontspannende massage, maar met dát tikkeltje meer. Mensen die weinig tijd hebben, maar toch even willen relaxen en ontsnappen aan hun drukke agenda. Het is slecht weer aan de kust, nét in het weekend dat je er een appartementje hebt geboekt. In plaats van te wachten op mooi weer, kan je ondertussen genieten van een héérlijke massage. Onze klanten appreciëren onze manier van aanpak, en transparantie. Onze prijzen zijn all-in, er komen geen kosten bij.Deze masseur in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ayurveda massage
  • Energetische massage
  • Chinese Massage

Werkzame personen

  • Vrouw